Hogyan legyen tobb onbizalmam a ferfiakkal?
"Nehogy mar azt varja el egy fiu, hogy a lany menjen oda hozza"
Tudod, EZ az egyenjogúság.
Pl. Svédországban ez már szokásos.
Te is ellene vagy?
Egyre több nő mondja, hogy nem akar egyenjogúságot.
Mert az egyenjogúság arról szól, hogy NINCSEN olyan, hogy "férfi feladata" vagy "nő feladata" !
Az csinálja, aki tudja, ért hozzá, stb. És igen, mindenki érthet hozzá. Senkinek sem tilos.
Szerintem nem ezt jelenti az egyenjogusag...
Akkor kezdhetnenk el megcsak beszelni rola ha mar a nok nem kapnanak ugyanazert a munkaert pl kevesebb fizetest, nem lenne az,hogy nekik kell minden letezo hazimunkat megcsinalni a munka mellett, nem kellene ugy kinezniuk mint egy topmodell,mikozben a ferfi barmilyen slampos lehet es meg sorolhatnam..Eloszor egyensulyba kellene tenni ezeket a dolgokat es nem ugy,hogy meg tobb feladatot haritani a nokre..Szerintem epp eleg nehez a helyzetuk azzal, hogy ok szulnek, ok szenvednek 9honapon keresztul..
Azt elhiszem, hogy neked az lenne rokonszenvesebb, hogy tűnjön el minden férfi előjog, és maradjon meg minden női.
CSAKHOGY: az EGYENjogúság nem ezt jelenti!
Azt jelenti, amit mondtam: hogy NINCSEN férfi előjog és NINCSEN női előjog SEM - és ez alól nincs kivétel.
Ami meg a fizetést illeti, arról is beszéltünk már: addig, amíg csak a nő hiányozhat a munkából a gyerek miatt, addig valamennyire jogos a munkáltató részéről, hogy ezt pénzben is kifejezze. Persze neki is kellene valamit adnia, mert ugye a jövő nemzedék fog majd őnála is dolgozni, de ez igazából állami feladat lenne.
Tehát, amíg az állam ezt nem támogatja a munkáltató felé is, addig jogosan ad kisebb pénzt a kevesebb munkáért.
Mert ne lehetne az,hogy a noknek tobb pozitivum van??
Gondolj mar bele,hogy regen a ferfiak katonak voltak,ma meg mar kenyelmesen meg a helyet sem adjak at a noknek
Azért mert az nem egyenjogúság!
Amúgy miért ne lehetne?
Csak akkor mondd ki egyenesen, hogy te is az egyenjogúság ellen harcolsz.
Vannak még páran így rajtad kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!