Mit tennétek, ha egy nap máshol ébrednétek fel, ahol közölnék veletek,?
Figyelt kérdés
hogy balesetetek volt, mely annyira súlyos volt, hogy egy új eljárással hibernálni kellett benneteket, s az eljárás sikerült, de de csak 100 évvel később sikerült felolvasztani?2017. júl. 1. 17:14
1/10 anonim válasza:
megnézném h mi újság a világban, aztán megkeresném korábbi életem romjait
2/10 anonim válasza:
Megkérdezném és megnézném hogy helyrehozták-e sikerrel a testem, meggyőződnék arról hogy tényleg 100 évet ugrottam-e előre a jövőbe és valószínű örülnék a vélhetően jóval modernebb világnak.
3/10 anonim válasza:
Életfogytig tartó busás segílykét kérnék furcsa helyzetemre tekintettel. Aztán dajdajoznék nagyokat belőle.
4/10 anonim válasza:
Én boldog lennék.Helyzetemre való tekintettel én is kérnék életjáradékot,nem dolgoznék,hanem kideríteném mi történt az ismerőseimmel,rokonaimmal,hogy haltak meg,mi történt a 100 év alatt.Írnék egy könyvet,meg egy blogot is az esetemről,és adnék interjúkat is.Aztán pár év múlva kérnék egy újabb hibernálást megint 100 évre.
5/10 anonim válasza:
Én nagyon örülnek, leszámítva hogy a háziállataim és a barátaim halottak. Persze először nem hinnék nekik.
7/10 A kérdező kommentje:
Arra célzol, hogy ez kamu s velem nem is történt meg?
2017. júl. 3. 12:10
8/10 anonim válasza:
ebből nem tudom, hogyan jött le neked. Nem én írtam, de max úgy értelmezhetnéd, hogy pont hogy arra célzott, hogy megtörtént veled. Egyébként is elméleti kérdés, teljességgel kizárt hogy ez megtörtént veled, ezért értelme sincs annak amit írsz, kérdező. Mármint hogy "arra célzol hogy kamus?"
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz mert nem zárható ki teljesen. Max. a valószínűsége, gyakorisága kicsi.
2017. júl. 3. 12:29
10/10 A kérdező kommentje:
"Nem én írtam, de max úgy értelmezhetnéd, hogy pont hogy arra célzott, hogy megtörtént veled"
Pont nem erre célzott, ép azért mert bármennyire is lehetséges az esély azért mégiscsak nagyon kicsi erre.
De azért ne felejtsük el, hogy már 100 éve is folyhattak kísérletek hibernálás terén. Mindig is voltak, vannak olyan emberek, akik megelőzték a saját korukat. Igazából így történik maga a fejlődés is.
2017. júl. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!