Miért fáj felnőni?
Hát akkor gondold el milyen lesz majd később... én huszonéves létemre sem nőttem még fel. :D
Igazából nem is kell, hogy teljesen felnőjön az ember, jó ha marad van az embernek gyerek énje. Csak tudja, hogy mikor kell felnőttként viselkedni és kész.
Konkrétan úgy öltözködöm mint egy lázadó tini... zenekaros cuccok, szakadt farmer stb. Sokszor megkaptam, hogy viselkedjek már koromhoz illően. :D
Jó dolog, ha megmarad az ember gyereknek, szeret játszani, stb. ilyenek -ha vmi kreatív szakmád lesz, ez a hozzáállás kifejezetten előny.
Ha a felelősségvállalástól félsz, akkor olyan területen kell érvényesülni a munkában, ahol kicsi a felelősség. Ezernyi ilyen van.
Én évekig gépeztem fél napokat, mindenféle videójátékkal. Felnőttem, ma már 5 percre sem ülnék le játszani géppel, mert időpazarlásnak tartom. Ezzel csak azt akarom mondani, h átértékelődnek a dolgok benned idővel.
Én nemrég jöttem rá, hogy ahogy telik-múlik az idő, sajnos csak egyre rosszabb lesz minden. :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!