Lehet, hogy hülyeségnek fog számítani de ezt a kamaszkort vagy ezt az izé pubertás kort muszáj megélni?
Figyelt kérdés
Érzem, hogy a szüleimmel nem annyira szépen beszélek sokat ingadozik a hangulatom meg hisztis is vagyok sokszor. Ezzel mit lehet tenni?:( Mi lesz később? 12L Vagy még nem az? Áhh nem tudom ez így olyan izé2017. jún. 23. 19:16
1/2 anonim válasza:
Majd túl leszel rajta :)
Én már nem is emlékszem rá. Szüleim mesélnek néha egy-két dolgot. Elképedek magamon, hogy hogyan viselkedtem. De már csak nevetünk rajta :D
2/2 anonim válasza:
Ennél csak rosszabb lesz :D
Ezzel nem akarlak megijeszteni,de te kérdezted,hogy mi lesz majd később XD
De egyetértek az első válaszolóval.Túl leszel rajta,nem kell félned,mindenkinek eljön ez az időszak az életében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!