Nem merek énekelni mások előtt mit tegyek?
Nem mondhatja el a szülőnek, ha te nem akarod.
Amúgy miért nem kérdezed meg?
borzalmasan rossz a hangom, nem csak ritmusérzékem hiányzik, hanem a légzéstechnikám és hangképzésem is rossz + a hangszínem is kegyetlen.
párom úgy fogalmazott, hogy sokan ha azt mondják - ők rosszul énekelnek, akkor az egy bolti lopás kategória mondjuk bűncselekményben, de az én rosszul éneklésem - bűnkategóriában a tömeggyilkossággal ér fel! :)
és a párom szeret engem :) :) :) :)
az énektanár engem "feleltett" ha az óráján a többiek röhögcséltek, meg nem figyeltek - mert hogy nézett volna ki, ha ötössel büntet meg valakit?!
tudod mit mondtam erre? (mert amúgy nagy mókamester voltam mindig, aztán meg éneklésre úgyse adhat 3asnál rosszabbat, ha a szövegét tudod a dalnak, év végi jegybe meg a kottaolvasás is beszámított, amit nagyon megtanultam, hogy ne bukjak)
szóval azt mondtam a tanárnak: kérem tanárnéni, had mondjam el inkább a szöveget! :) :)
szóval ha a suliban zrikál a tanár, hogy énekelj, kérdezd meg, hogy mondhatod-e a szöveget. ha nem engedi meg, akkor kérdezd meg, miért. hisz tudod a dalt, de nem tudsz énekelni, és vegye ezt figyelembe. amúgy az igazgató is azt mondaná, ha a szöveget valaki tudja, nem lehet egyest adni az énekre!!! mert az szemétség. a hang az születési adottság, az adottságot osztályozni meg nem jogos, a tudást kell. a szöveget ha tudod, az már egy kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!