Miért szerethetem azt, ha uralkodnak felettem?
El kell döntened, hogy te ezt szeretnéd-e erotikus játék formában a pároddal megélni, vagy pedig nem; utóbbi esetben tudatosan kell elnyomnod, felülbírálnod ezt.
Nekem is van nőként egy parafíliám, egy olyan szexuális fantáziám, amit nem szeretnék megélni, mert tudatosan undorít. Nekem is egy gyerekkori becsípődésből származik. Az ilyenek gyerekkorban vésődnek be, ezt hívják úgy, hogy imprinting.
Én azt a radikális megoldást választottam, hogy egyáltalán nem is foglalkozom szexszel, erotikával.
De én mondjuk sokkal idősebb vagyok egyrészt, így amúgy is csökkent a libidóm, másrészt meg ez nem biztos, hogy mindenkinél beválik.
Az ember, szerintem, abban a szituációban érzi kényelmesen magát, amit kiskorában megszokott otthon. Bármi legyen az, azt már megtanulta kezelni, és ezáltal 'könnyű' benne élni. Ez nagyon gyakori.
Az már más kérdés, hogy a melletted élő férfi miből gondolja, hogy úgy tud szeretni, hogy ver.
Lehet rajta változtatni, kibogozhatjátok a csomókat egy szakemberrel, és azáltal, hogy megismered a miérteket, ez a dolog elmúlhat.
Ha a párod megaláz és megüt, neki is erősen ajánlott....
Attól még önmagad maradsz. :) Nem leszel más ember, csak megismered, miért vagy olyan, amilyen, és lehet, hogy majd úgy döntesz, a személyiséged más aspektusait helyezed előre. Dönthetsz úgy is, hogy neked ez tetszik. Azért még jó, ha megismered a kiváltó okokat, sokat segít az efféle önismeret a mindennapi életben is.
Tapasztalatból írom. :)
Igazad lehet. Bár nem szívesen tárulkoznék ki face to face egy vadidegennek de egy esélyt csak hagyni kell arra hogy normális legyek :/.
Köszönöm a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!