Mi történik? Jól vagyok?
15 éves vagyok, talán túl fiatal, hogy kiöntsem a lelkem az internetnek, de csak ez a megoldás, azt hiszem. Nem tudom mi történik velem, de nagyon zavar. Nem tudom eldönteni hogyan érezzek emberek és dolgok iránt. Egyre feledékenyebb vagyok, lustább és már alig élvezek játszani ( egy hardcore játékos vagyok ). Barátaimmal jól elvagyok, de suli után az érzéseim elmúlnak, visszamegyek az érzéketlenné. Persze a maszturbáció az jól esik, de nem segít. Stresszes nem vagyok, csak furán érzem magam. Ez a "fura" érzés már egy idő óta van. Pontosan amikor elváltam a barátnőmtől. Nem hiszem, hogy miatta van ez az egész, hisz nincs semmi érdeklődésem iránta. Próbáltam stressz oldó zenét hallgatni, sportolni, sokat enni és a játékomat is érdekesebbé tenni, de ugyan így nem érzek semmit. Konkrétan nem tudom eldönteni, hogy boldog vagyok-e vagy szomorú. Viszont egyik nap az "exem" és barátnői eljöttek hozzám, hogy sétálgassunk. Elhívtam az egyik legjobb barátomat is. A volt barátnőm szoknyában volt és utálom ezt leírni. A barátom nézte és megjegyezte, hogy minden kilátszik. Ez nagyon rosszul esett, de nem voltam mérges. Nem hiszem, hogy depressziós vagyok, biztos felismerném. Egyszerűen nem tudom eldönteni mi legyen/lenne. Suliban felveszem a "boldog maszkot", de nem fog menni középsuliban.
Van egyáltalán megoldás? Egyáltalán valaki megért?
Ilyenkor előfordulhatnak komolyabb hormonváltozások.
Érdemes lenne talán orvoshoz elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!