Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Se család, se barát, se csaj,...

Se család, se barát, se csaj, se munka, se pénz. Van értelme így az életnek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2010. máj. 17. 20:47
 22/37 anonim ***** válasza:
Hallod haver most belekerültél a gödörbe de emiatt ne csüggedj. Vigasztaljon az, hogy innen már csak feljebb lehet jutni. És ha kimászol belőle, máris eggyel kevesebb szar időszak van hátra az életedben :D
2010. máj. 17. 20:48
 23/37 anonim ***** válasza:
Írtam :) Nézd majd meg a mail címed ;)
2010. máj. 17. 20:49
 24/37 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek de tényleg.legalább a kedvem jobb lett sokkal megérte beregisztrálni :)
2010. máj. 17. 21:00
 25/37 anonim ***** válasza:
Örülünk(gondolom, mondhatom ezt többes számban). Én tényleg szorítok. Szép napot!
2010. máj. 17. 21:06
 26/37 anonim ***** válasza:
Ne bolondulj meg ember! Hogyne lenne az életnek értelme. Az élet az ilyen tudod, egyszer fent egyszer lent. Az ilyen helyzetek azért vannak hogy tanuljon az ember. Van egy saját mondásom: ,,Ilyen az élet, szar és kegyetlen. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Erős szok, gyenge szök.,, 19 éves vagy ember, nagyon fiatal. Az egész életed előtted van még. Elhiszem hogy nagyon rossz dolgok értek, de hidd el hogy mindenki megkapja a magáét ebben az életben. Nem lehet csak mindig jó mindenkinek, egyszer jó, egyszer rossz. Gondolj csak bele, most nem tiszteletből, meg semmi politikai indíttatása nincs ennek amit írok, de maga Adolf Hitler is hajléktalan volt pár éven keresztül, mégis egyik napról a másikra ő maga lett Németország. Még te is nagyon sokra viheted, szval értékeld az életet, és lásd meg a jót is ne csak a rosszat:) Azért remélem nem hitler leszel, de biztos sokra fogod még vinni. Csak higgyj az életben, és a sok rossz között lásd meg a kis jókat is. Nővel meg nyugi, sok hal van a tengerben, és nem mindegyiknek romlott a húsa.
2010. máj. 17. 21:28
 27/37 A kérdező kommentje:
hát én nem akarok hitler lenni de mondjuk egy németországnyi pénz most jól jönne :))
2010. máj. 17. 21:54
 28/37 anonim ***** válasza:

Tanulsz még? Vagy mit csinálsz jelenleg?

Amúgy, meg ha tényleg van akaraterőd, és tudsz küzdeni, akkor mutatsd meg a családodnak, hogy nélkülük is boldogulsz, hogy mit veszítenek. A pillanatnyi helyzet miatt meg nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Látod, itt is mennyi értelmesember kínálta fel a beszélgetést. Még nem halt ki az emberekből a szeretet, törődés, együttérzés. És igen, néha mindenkinek szüksége van más emberekre, azok támogatására. Egy kis beszélgetés, bíztatás, hallgas meg valami szép számot, olvass valami számodra kedveset, másképp fogod látni a világot. Próbáld értékelni az apró örömöket, vagy próbálj ki valami újat. Menj el sétálni, este gyönyörű minden.

"Érezted már valaha letörve magad?

Voltál már valaha magadon kívül?

Mint valaki, ki sehová sem tartozik,

És senki sem érti meg.

Lenne kedved elfutni?

Bezárnád magad a szobádba?

Felcsavarnád a rádió hangerejét, hogy

Senki se hallja sikolyod.

Nem, Te nem tudod milyen,

Mikor semmi sincs rendben,

Nem tudod milyen

Ez nekem.

Megsérülve,

Elhagyva,

Otthagyva a sötétben,

Beléd rúgva, mikor a földön heversz

Olyan, mintha el lennél dobva,

A feladás határán vagy

És senki sem menthet meg

Nem ,nem tudod milyen

Isten hozott az életemben.

Valaki más szeretnél lenni?

Eleged van abból, hogy kihagynak mindenből

Kétségbe esve kerestél valami többet

Mielőtt az életed véget ér.

Elkeseredetten keresel valami újat.

Belebetegedtél, hogy mindenki körbevesz?

A nagy, hamis mosolyukkal és ostoba hazugságaikkal

Miközben mélyen vérzel.

Soha senki sem hazudott a szemedbe

Soha senki sem szúrt hátba

Azt gondolod boldog vagyok, pedig nem

Vagyok rendben

Mindenki megadta, amit akartál

Soha nem kellett dolgoznod, mindened megvolt

Nem tudod milyen ez."

Egy Simple Plan dalszöveg.

Remélem segíthettem.

2010. máj. 18. 15:49
 29/37 anonim válasza:
boldog ember! Végre van szabadidőd! Használd ki!
2010. máj. 18. 23:41
 30/37 A kérdező kommentje:
van különbség szabad idő vagy túlzott unalom között hidd el .
2010. máj. 20. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!