Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Se család, se barát, se csaj,...

Se család, se barát, se csaj, se munka, se pénz. Van értelme így az életnek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
De ugye, nem gondoltad komolyan ezt a kérdést? És nem vagy fa.szkalap, sem szerencsétlen vagy ilyesmi. Hidd el, ebből a helyzetből is van kiút. Csak ne hagyd, hogy ez maradjon. Mondjuk a pénzhiányról nem tudok mit mondani, de barátszerzésre simán van még esélyed. Csak ne állj így a dolgokhoz. Hidd el, én nagyon sajnálom, de akkor sem szabad feladnod. :D
2010. máj. 17. 20:39
 12/37 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondolod, nem pont sajnálatból csak mondjuk meg szeretnélek ismerni és segíteni, ha tudok :) Ha írsz nem tudja meg senki, legfeljebb én :D
2010. máj. 17. 20:40
 13/37 anonim ***** válasza:
Nem sajnálatból. Szivesen ismerkedek.
2010. máj. 17. 20:41
 14/37 A kérdező kommentje:
komolyan gondoltam a kérdést.pedig nem tartom magam olyannak aki könnyen feladja és olyannak se aki ezt a sok finomságot megérdemli az élettől.
 15/37 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szeretném, ha írnál nekem, nem vagyok sajnálkozós fajta, csak szeretek másoknak segíteni, és é is örülnék egy igaz barátnak!
 16/37 A kérdező kommentje:
sajnos most regisztráltam erre az oldalra és kb semmit se tudok még azt se ,hogy kell írni másnak.:S
2010. máj. 17. 20:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Írjak én neked? (én kérdeztem először :D )
2010. máj. 17. 20:43
 18/37 A kérdező kommentje:
azt megköszönöném :)):$
2010. máj. 17. 20:45
 19/37 anonim ***** válasza:

Na most összegyűlt pár jelentkező, ezért nem is mondom, hogy írj nekem is, mert ha mindenkinek válaszolsz, lesz dolgod, hanem inkább csak azt mondom, ha szeretnéd, írj. Nem kell, csak ha te akarod.

És természetesen nem érdemelted meg ezt, de sohase gondolj arra, hogy van-e értelme az életnek. Még fiatal vagy, és akármilyen furcsán hangzik, az életedet te magad alakítod. Csak a hozzáállásodtól függ. :D

Én nagyon szurkolok neked, h legyen az életedben egy fordulat.

2010. máj. 17. 20:46
 20/37 anonim ***** válasza:
Úgy írsz, hogy a válaszoló válasza alatt lévő Privát e-mail a válasz írójának linkre kattintasz. Ha szeretnél, írj nekem is.
2010. máj. 17. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!