Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon mély depresszió! (? )

Nagyon mély depresszió! (? )

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Nagyon egyedül vagyok az osztályban, mert teljesen másképp gondolkodok mint ők. A lényeg, hogy iszonyatosan halál érzésem van már, és nem bírom továb! Mit tegyek hogy ki tudjak jönni ebből au érzésből? :'(

Fontolgatom az öngyilkosságot. Még is mit tegyek?

2017. jún. 1. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én olyan helyen dolgoztam, hogy leesne az állad s egyből átértékelnéd az egészséget!Nyomorék gyerekekkel dolgoztam, sokuk a 16-os se érték meg és két kézzel kapaszkodtak csak, hogy tovább élhessenek, de sokszor láttam azt, hogy jobb lenne nekik a halál. Örülj, hogy egészséges vagy és a szüleid eltartanak. Én is egyedüli voltam mindenben, soha nem beszéltem senkivel, mert valamiért sokkal fejlettebb volt a gondolat világom és még ma is az, hiszen 25 éves koromra sokkal bölcsebb és előrelátóbb vagyok, mint a többi. Meglásd 18 éves korod után ezt a szótlan tulajdonságot egy erősebb én fogja átvenni. Nálam úgy történt, hogy nagyon visszahúzódó voltam és olyan munkát választottam, ahol rendkívül fontos a kommunikáció másokkal. Az első napon, mint egy parancsnok hangzott el a számból néhány utasítás és elégedettek is voltak velem. Ma nagyon korrekt és hangzatos vagyok, amit mások soha nem érnek el egy emberöltő alatt.
2017. aug. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!