Kattog a lábam. (? )
Figyelt kérdés
A bal lábam sípcsont alatti része minden lépésnél kattan egyet. Mi okozza ezt?2017. máj. 30. 19:48
1/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz.
Sztem olyasmi lehet, mint amikor valakinek recsegnek az ujjai, de inkább nézesd meg. Fáj?
2/5 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj, csak marha idegesítő.
2017. máj. 31. 11:17
3/5 anonim válasza:
Ja, nekem már egy pár éve ropog a csuklóm, térdem, és bokám, néha fura, de az is lehet, hogy csak azért, mert gyenge vagy valami. Sokan vannak így, de még többen mondják, hogy ez 20 év felett el fog múlni. Hány éves vagy?
4/5 Párnahuzat válasza:
kopnak a csontjaid, menj el vele orvoshoz, bajod nem lesz tőle, meg jobb tisztában lenni hogy mi történik odabenn :D
5/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2017. jún. 7. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!