Miért érzem magam öregnek 16,5 évesen?
szerintem te depis vagy..
18 évesen még nem leszel felnőtt, majd csak akkor, ha már magadat tartod el
Ahogy elnézem, te még nagyon gyerek vagy..
24l
Igazából le*arom ha öregedek , tisztában vagyok az idő múlásával.
Én csak attól félek hogy lemaradok a bulizásról , más már 14 évesen clubbokba jár én meg még csak most akarnám elkezdeni.. De szerintem már öreg vagyok hozzá
Mihez lennél öreg? Ilyen fiatalokat jobb helyekre be se engednek. Tinidiszkó való még neked.
18-19 év körül kezdődik az igazi bulizós élet és a csajok tömkelege. Én érettségi után 30 éves koromig szinte minden pénteket, szombatot szórakozóhelyen töltöttem. 45 évesen már nem járok, de a közelben vannak nagyon jó retro diszkók is, úgyhogy még 50 évesen is bulizhatsz eleget. Semmiről nem késtél le.
Még 30 évesen is... Nem a korodon fog múlni. Ahogy a világ és az élet felgyorsul, pár év múlva a társadalom is természetesnek veszi majd az ilyen párkapcsolatokat, még egy kicsit lejjebb viszik a beleegyezési korhatárt is 14-ről, és akkor más világ lesz.
Alkalmi partnerként ma is fel tudsz szedni kvázi bármilyen korú gyereket, akit elég sokáig elengednek az éjszakába a modern szemléletű szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!