Meztelen itthon?

Figyelt kérdés

Minden nap suli után alíg várom hogy hazaérjek, hogy amit csak tudjak levegyek magamról.

Ha vannak itthon akkor csak egy rövid sort, és egx haspóló marad, ha nincs itthon senki akkor semmi se marad rajtam.

Miért érezhetem magam ennyire rosszúl a ruha miatt? Veletek nem fordul elő ilyen?

Nem vagyok vastag se hogy izzadós lennék.

(17L)

2017. máj. 11. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, most is úgy vagyok.L.
2017. máj. 11. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen normális. Énis azonnal dobok le minden ruhát amikor hazaérek, csak boxer és egy póló marad. Viszont ha nincsenek otthon akkor az se:D

17/F

2017. máj. 11. 14:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Sokszor volt már belőle bajom. Volt hogy a függöny nem volt elhúzva rendesen, és a szomszéd nézelődött. Meg volt hogy meztelen voltam a konyhába mikor (szerencsére csak ő) anyukám megjött. Mindíg mondja hogy ne csináljam. Mezteleb alszom, és reggel van hogy benyit valami miatt, és akkor is mondja hogy mit csinálok.
2017. máj. 11. 14:28
 4/11 anonim válasza:
100%
Szerintem lehet benne szexualitás, különben nem ragaszkodnál hozzá.
2017. máj. 11. 14:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Így külön nem érzem hogy valami olyan oka lenne. Mikor 2 hónapig barátom volt akkor is ez volt
2017. máj. 11. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Meztelenül lenni , jó , felszabadult kellemes érzés ruha nélkül lenni.
2017. máj. 13. 06:26
 7/11 anonim válasza:
100%
Nyáron főleg én is meztelenkedem itthon.
2017. máj. 13. 13:23
 8/11 anonim válasza:
100%
Természetes dolog az, ha valaki meztelenül szeret otthon lenni. Valószínűnek tartom ezt, hogy sokan így is vannak ezzel. Én jó magam is így vagyok vele. Most is meztelenül vagyok itthon, és ha már meztelenül lehetek itthon, akkor ebben a formában sokkal jobban és felszabadultabbnak is érzem magam. Ruhában már én sem érezném magam túl jól itthon azért nem, mert már nagyon hozzászoktam, hogy itthon állandóan meztelenül vagyok. Én is,amikor haza érek, igyekszem minden ruha darabtól megszabadítani az egész testemet.
2017. máj. 13. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én is mindig meztelenül vagyok itthon :) ruhában nem jó :( :)

26/L

2017. máj. 26. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egészségesnek tartom a meztelenséget, ráadásul a legkényelmesebb "viselet". Otthon mindig úgy mászkálok, de a szabadban is szeretek ruhátlanul lenni - megfelelő szituációkban. (30-as F)
2017. máj. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!