Te is érzed? A félelmet a barátaidtól?
Figyelt kérdés
Nem hisztizni jöttem a megtört tini életemről, nyugi. Csak tudni szeretném, hogy vannak-e mások is, akik hasonló helyzetben vannak.
Az életem mondhatni normális, van pár barátom meg minden, de mégis úgy érzem, hogy nem bízok bennük. Bármennyire szeretem őket, bizonyos dolgokat egyszerűen nem merek elmondani nekik, mert nem értenének meg. Emiatt folyton a gondolataimba temetkezem, amiket nem oszthatok meg velük, és kicsit kezdek tőlük elszigetelődni.
Ha más is él/élt meg ilyesmit, ti hogyan oldottátok meg?
U.i: Egy gimis lány voltam.
2017. máj. 10. 21:35
1/4 anonim válasza:
én is, és azt mondom: trust no one :P
2/4 anonim válasza:
"Laugh with many,but dont trust any" azthiszem így van.Én sem bízom egyébként bennük.Pedig szeretem őket,de nem tudok túl személyey dolgokat elmondani nekik.Ők sem mondják nagyon nekem,lehet ez az oka.
3/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, én is így vagyok. Bizonyos dolgokat egyszerűen nem értenének meg, leszólnának érte vagy megpróbálnák tiltani/korlátozni. 16/l
4/4 anonim válasza:
Nekem nincsenek barátaim,szóval nem tudom hogy kell ilyet megoldani,vagy hogy ez milyen jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!