Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Visszakapom a sorstól ha...

Visszakapom a sorstól ha valakit megbántok?

Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom,9 évvel idősebb férfi volt.Megcsaltam egy 24 éves fiúval akivel együtt vagyok. Most vagyok 31. Emellett nagyon megbántottam,mert olyanokat mondtam rá amiket nem érdemelt volna meg.Szeretett engem,és segített mindenben.
2017. máj. 7. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, a 24 éves fiú meg fog csalni egy 18 éves lánnyal, akit pedig a 18 éves lány fogja megcsalni egy 15 éves fiúval.
2017. máj. 7. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogtam már ki hozzád hasonló k*rvát...neki jó élete van szóval nem.
2017. máj. 8. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én azt nem tudom, mi a ****ér nem lehet előbb mondjuk lezárni egy kapcsolatot aztán mással lenni?? Utána már úgyis vagy vége a kapcsolatnak, vagy rossz lesz együtt stb

Az ilyen csajok/nők megérdemlik ugyan úgy hogy vissza kapják, csak az a helyzet pont az ilyenek nem fogják vissza kapni hanem majd egy olyan aki az életbe nem tenne ilyet a másikkal- pont az ilyet fogják megcsalni

2017. máj. 8. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"Szeretett engem,és segített mindenben."

Miért mondtál rá csúnyákat? Valamilyen formában megérdemelte? Ha nem, miért bántasz akárkit is? A megcsalást sem értem.

2017. máj. 18. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

"Visszakapom a sorstól ha valakit megbántok?"

Nem! Akkor az összes rossz ember bűnhődne már a földön! Az a helyzet, hogy soha a büdös életben nem fogod visszakapni! Hiába kegyetlenkedtél, és bántottál valakit ok nélkül, ne is reménykedj abban, hogy az elégtétel, ha azt várod, hogy visszakapod! Amit tettél megtettél, a történteket SEMMI az ég világon nem fogja meg nem történté tenni! Akármit is ad az élet, az nem elégtétel arra, amit egy ártatlan emberrel műveltél! Az egész hátralévő életedben bűnös maradsz! Ne hidd, hogy nem vagy az! Várd csak, hogy visszaadja az élet, de nem fogja, te nem fogod azt kapni, amit te adtál másnak! Veled kegyesebb lesz, mert nem olyan kegyetlen mint te!

2017. máj. 18. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Most még viszonylag fiatal vagy, van időd jót cselekedni! Ott a halálos ágyadon majd mit fogsz mondani a gyerekeidnek? Majd mondod nekik mennyire büszke vagy, hogy mi mindent elértél, de a tényeken semmi sem változtat! És ha majd ott haldokolva már semmin sem fogsz tudni változtatni, akkor már késő lesz panaszkodnod, az már nem fog segíteni azokon a bűnökön, amiket elkövettél, és rövid emberi életed utána majd megkapod, amit valójában megérdemelsz!
2017. máj. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!