Visszakapom a sorstól ha valakit megbántok?
Én azt nem tudom, mi a ****ér nem lehet előbb mondjuk lezárni egy kapcsolatot aztán mással lenni?? Utána már úgyis vagy vége a kapcsolatnak, vagy rossz lesz együtt stb
Az ilyen csajok/nők megérdemlik ugyan úgy hogy vissza kapják, csak az a helyzet pont az ilyenek nem fogják vissza kapni hanem majd egy olyan aki az életbe nem tenne ilyet a másikkal- pont az ilyet fogják megcsalni
"Szeretett engem,és segített mindenben."
Miért mondtál rá csúnyákat? Valamilyen formában megérdemelte? Ha nem, miért bántasz akárkit is? A megcsalást sem értem.
"Visszakapom a sorstól ha valakit megbántok?"
Nem! Akkor az összes rossz ember bűnhődne már a földön! Az a helyzet, hogy soha a büdös életben nem fogod visszakapni! Hiába kegyetlenkedtél, és bántottál valakit ok nélkül, ne is reménykedj abban, hogy az elégtétel, ha azt várod, hogy visszakapod! Amit tettél megtettél, a történteket SEMMI az ég világon nem fogja meg nem történté tenni! Akármit is ad az élet, az nem elégtétel arra, amit egy ártatlan emberrel műveltél! Az egész hátralévő életedben bűnös maradsz! Ne hidd, hogy nem vagy az! Várd csak, hogy visszaadja az élet, de nem fogja, te nem fogod azt kapni, amit te adtál másnak! Veled kegyesebb lesz, mert nem olyan kegyetlen mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!