Miért nem tudok nyilvános WC-ben pisilni?
Figyelt kérdés
Ha rajtam kívül legalább egy ember is van bent teljesen mindegy hogy haver vagy idegen es az is hogy milyen messze áll l, de én nem tudok pisilni a piszuárnál csak a rendes wc-n de ott is csak úgy ha magamracsukom 17/F2017. máj. 3. 21:43
1/5 A kérdező kommentje:
Akkor se ha megpróbálok ellazulni meg akkor se ha megpróbálok erölködni.
Már volt olyan is hogy nem volt bent senki és elkezdtem pisilni de egyszercsak bejött valaki de én még éreztem hogy kellet volna de abban a pillanatban mégse jött több
Kb 1éve élek így
2017. máj. 3. 21:46
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen túl gátlásos vagy szerintem. Nekem ugyan nincs ilyen gondom, de általában én is a "rendes" wc-t használom, ha választhatok.
3/5 A kérdező kommentje:
De ez mitöl alakult ki és hogy lehet helyrehozni?
Régen velem nem volt ilyen pesig 3évig kolis voltam és zuhanyzás közben ful pucér fiukkal voltam körülvéve és ha zuhanyzás közben jött rám még akkor se voltak ilyen problémáim hogy nem jön semmi
2017. máj. 4. 17:25
4/5 anonim válasza:
A te korodban nekem is ez volt a gondom de később egyszerűen elmúlt.Ma már bárhol bármikor tudok vizelni.Gátlásos vagy de lehet nálad is elmúlik sokan vannak így ne aggódj emiatt. 31/F
5/5 bit123bit válasza:
Én sem tudok, sőt ha nincsenek bent a WC-ben rajtam kívül, és valahova sietni kell akkor sem tudok. 3 éve mikor osztály kirándulásról jöttünk vissza busszal, és pisilni kellett akkor megállt egy benzinkútnál a busz, és elmentem WC-re 100 Ft-ért.. Végül is csak a semmiért hagytam ott a pénzt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!