Hol hogyan ismerhetek meg érdekes intelligens embereket?
Manapság olyan sók kicsinyes csőlatasú határolt emberrel találkozók akik hogy mondjam annyira lehangolnak.Leginkább olyanok mint a szürke kis egerek egy csőben.Mindenki megrögzötten siet valahová megfeledkezve magukról és a világról is ami körülveszi őket csak egy újabb fogaskerekek lesznek a rendszerben amíg le nem élik életük idejét majd meghalnak élettelenül.
Régen még azt hittem hogy csak a kevésbé iskolázott emberek az ilyenek de ennek semmi köze az iskolához.Még az úgy mond "okos" emberek is ilyenek pl aki jól tanuló az is még ugyanolyan csőlatasú lehet sajnos.Engem pedig elszomorít hogy csak ilyen emberek vannak körülöttem mikor én pont az ellenkezője vagyok.
Ezért érdekelne hol ismerhetek meg hol beszélgethetek úgy mond intelligens emberekkel?
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!