Milyen eredetű név az hogy, , Főbe, ,? Szomszédom lányát így hívják. Elég érdekes
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 16:56
1/7 anonim válasza:
Nekem hírtelen a Phoebe jutott róla az eszembe.Főbének ejtik.Lehet görög származású is akár,csak magyarosítva.
Ez csak egy feltevés.
2/7 anonim válasza:
Beírod a googleba hogy Főbe név,és mindent kiad mit jelent a név milyen származású, mikor van a névnap satöbbim De én nem adnám ezt a lányomnak am.
3/7 anonim válasza:
A szomszédod lányát is agyba-főbe kéne...
4/7 anonim válasza:
Női titán neve volt Phoibé. Fényes, sugárzó a jelentése. Angol, amerikai, ausztrál filmekben olykor találkozunk Phoebe keresztnevű karakterekkel. Ők így ejtik: fíbí.
Latinos változat Phoebe, melyet tényleg főbének kell ejteni az modern latin kiejtés szerint. (Vesd össze a Légy jó mindhaláligban található coetus kiejtésével. "cőtusz")
5/7 anonim válasza:
Szegény kislány. Nem lesz könnyű Főbeként élnie.
Így hívják, tényleg? Most megnéztem, valóban van ilyen anyakönyvezhető név.
Azt a szülőt kéne jól főbe kólintani, aki így nevezi el a gyerekét.
7/7 Tsorba Kelemen válasza:
A Zabhegyező főhősének húgát is így hívják. Elég az, hogy nektek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!