Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valamiért nincsen kedvem...

Lilith1994 kérdése:

Valamiért nincsen kedvem beszélgetni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Édesanyámrol kiderült hogy súlyos beteg. (Daganat... áttét..)

Mióta ezt megtudtam nem igazán van kedvem beszelni,pedig tudom hogy meggyogyulhat. Próbálom feldolgozni de egyre többet hallgatok. Ez ilyenkor normális?

(Plusz az idegessegtol olyan mintha nem kapnék levegőt vagy nem tudom...rossz érzés)

Nem merek aludni sem...

Ez normális ilyenkor ?

2017. ápr. 25. 00:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
Esetleg privát üzenetben megadnál valamilyen elérhetőséget, pl facebook profilod linkjét, hogy egy időben tudjunk beszélni?
2017. ápr. 25. 22:21
 12/12 Pocok Anya válasza:
Én is éreztem azt, amiről beszélsz. Valószínűsítem továbbra is, hogy ez egy pánikroham. Nálam is jelentkezett/jelentkezik. Könnyebb a helyzetem abból a szempontból, hogy ahogy eszembe is jut, úgy terelem másfelé a gondolataim. Neked ez természetes, hogy nem megy. Anyukádat úgy tudod segíteni, hogy sokat vagy vele, mosolyogsz rá. A szülőnek az a fontos, hogy boldognak lássa a gyerekét. Szervezz jobbnál jobb programokat. Pl. hívd meg fagyira, üljetek ki a parkba, menjetek el moziba.. csinálj vele sok mindent, ami mindkettőtöknek jó. Menjetek el állatkertbe, vagy csak egyszerűen nézzetek meg valamilyen filmet, segíts neki a háztartásban. A legfontosabb most a nyugalom. Ne dühítsd őt, ne adj okot arra, hogy miattad ideges legyen, akkor sem, ha neked van igazad. A stressz felgyorsíthatja a benne zajló folyamatokat.
2017. ápr. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!