Valamiért nincsen kedvem beszélgetni? (Többi lent)
Édesanyámrol kiderült hogy súlyos beteg. (Daganat... áttét..)
Mióta ezt megtudtam nem igazán van kedvem beszelni,pedig tudom hogy meggyogyulhat. Próbálom feldolgozni de egyre többet hallgatok. Ez ilyenkor normális?
(Plusz az idegessegtol olyan mintha nem kapnék levegőt vagy nem tudom...rossz érzés)
Nem merek aludni sem...
Ez normális ilyenkor ?
Koszonom :) én is remélem :)
Pénteken derült ki. Azóta sokat gondolkozom rajta ... Igazából sokszor csak ezen kapom magam :(
Hát nálam régebben volt egyszer kétszer ilyen nem kapok levegőt érzés de csak akkor mikor ideges vagyok.
Olyan érzés mintha az izmaim megfeszulnenek es satuba fognanak és nem engedjenek el (a házi dokimnal most elküldött másik dokihoz ...nem jut eszembe a neve hogy az tovább küldjön fizikoterápiára hogy ott a gyogymasszor megmaszirozzon és el tudjak lazulni)
Olyan mintha ... Hogy is mondjam... Megijeszt a halál gondolata hogy bárkit bármikor és bárhogyan elvihető valami. Oké ezt eddig is tudtam csak most mert anyu beteg főleg hogy sokat beszélünk róla így olyan közelinek érzem a dolgot. Félek hogy én is így fogok járni... Mármint hogy beteg leszek és egyszer csak vége. Oké hívő vagyok valamilyen szinten de nem tudom felfogni hogy csak ugy eltűnne a lelkünk és mégis úgy érzem hogy ez van... Lehet hogy már nem is hiszek. Egyébként 23 leszek a nyáron és tudom hogy már csak az életkori miatt is más milyennek kéne lennem. Nyugodtan kéne kezelni még ilyesmi de nem igazán megy hogy őszinte legyek. Mondjuk kifelé azt mutatom h minden rendben és mosolygok meg stb. de én nem érzem így belül.
Próbálok sírni és nem megy valamiért. Edzek de az sem segít igazán :(
De nem is ezek a dolgok idegesotenek hanem az hogy nem tudom hogy mi lesz anyuval,nem tudom hogy mi a feladatom most, nem tudom hogyan segítsek neki. :(
Elkeserítő ez az egész nagyon. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!