Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tetracyclin wolff pattanásos...

Tetracyclin wolff pattanásos bőrre, mikor kezdett hatni?

Figyelt kérdés
Már majdnem két hónapja szedem az elég szar aknémra ezt az antibiotikumot, hála istennek az említett mellékhatások közül semmi sem jelentlezett, viszont nem is javult az arcom, egyáltalán. Kezdek eléggé elkeseredni, hogy a semmiért szedem rendszeresen... akik használták: mennyi idő volt látni a javulást? És most itt legyetek szívesek megkímélni a szokásos "hajjaj ne szedj antibiotikumot uramisten le fog állni a vesés szíved stb", nem a mellékhatásokra vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszokat.
2017. ápr. 3. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Felevig szedtem. Az ég egy adta világon semmit nem segített de még csak nem is javított semmit a bőröm állapotán cserébe drága volt és a magán doki is drága volt mellé. Szerencsére legalabb nem vettem észre magamon mellékhatásokat sem. De nqgyon sajnálom,hogy helyette inkább nem a Roaccutant szedtem. Azt lehet most fogom. ( ez a tetraciklines sztori már több éve volt)
2018. jún. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!