Melyik az a könyv, ami a legnagyobb hatást tette rád?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 21:31
1/19 anonim válasza:
Machiavelli - fejedelem. Bár csak részletet olvastam belőle.
Ebből is látszik, hogy a könyveket nem tartalomra...
2/19 anonim válasza:
Stephen King: A setét torony.
Nem egy tipikus horror könyv amit az írótól elvárhatunk, hanem egy 8 kötetes könyv ami az élet korforgását mutatja..Nekem nagyon bejött, és azóta másképp viszonyulok a dolgokhoz.
3/19 anonim válasza:
nehéz így megmondani, de Remarque- A három bajtárs jut kapásból eszembe.
4/19 anonim válasza:
Erich Maria Remarque- Nyugaton a helyzet változatlan
6/19 anonim válasza:
Nahát, csatlakozom a Remarque-osokhoz, én még A diadalív árnyékában-t is imádtam. Nem életem könyve, de a hangulata megfog mindig.
7/19 anonim válasza:
Leon Uris: Meghalsz tengerész.
A fiamat a könyvben lévő főkarakterről neveztem el, annyira odavoltam érte.
9/19 anonim válasza:
Gárdonyi Géza-A láthatatlan ember.
Kb 10-szer olvastam el eddig.Ha sok sok pénzem lenne megfilmesíteném :)
10/19 anonim válasza:
Hiúság vására, Lukrézia Borgia, Anna Karenina (8 évesen!), Jókai, Verne, Zola regényei, meg rengeteg kalandregény, és érdekes, de ez utóbbiakat filmen nem nagyon szeretem, soha nem tudják visszaadni, amit a könyv olvasásakor érzel, még halványan sem. Erdély trilógia, meg annyit olvastam, már nem is tudom, mert nem mostanság volt. :) Dallos: A nap szerelmese, Aranyecset. Imádtam az életrajzi regényeket, és imádom a JÓ életrajzi filmeket, mert régen még tényleg művészet volt a regényírás, de a filmeket nagyon el tudják - talán épp ezért - rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!