Egészen idáig melyik volt az az egy könyv, ami a legnagyobb élményt nyújtotta a számodra? (-:
Az én kedvenceim:
Licia Troisi: Égvilág trilógia
Darren Shan: Vámpírkönyvek
Tűz és jég dala
de ami a legnagyobb hatást gyakorolta rám eddig az a Két Lotti mert az a könyv volt az ami után rájöttem hogy olvasni jó ha azt nem olvasom el valószínűleg soha nem szerettem volna meg az olvasást
George Orwell-1984
Amikor először olvastam, akkor ez még Magyarországon be volt tiltva. Egy kalózkiadás járt kézről-kézre. Még elég fiatal voltam és anyukám magyarázta el, hogy miért tilos ezt olvasni. Mindenesetre nagyon izgalmas volt, hogy valami felnőtt, komoly dologban vesszek részt. Úgy éreztem, hogy én is egy lázadó vagyok és valami nagy dolgot csinálok.
Ma már persze, amikor mindent szabad ezt nehéz megérteni.
Álomlista
21 éves vagyok, és annak ellenére, hogy a karakterek egy 10 évvel idősebbek nálam, nagyon is eltudtam képzelni a helyzetüket... gyönyörű egy történet de szomorú
A másik egy örök klasszikus a Büszkeség és balítélt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!