Nem bírom elviselni, hogy haragban éljek valakivel. Ez normális?
A végletekig képes vagyok másoknak igazat adni,sőt megalázkodni is a családomban,csakhogy ne legyen feszültség,vagy az,hogy kerülgetjük egymást,mert akkor fizikai tüneteit érzem ennek.
Szédülés,szorongás,stb.
Nem tudom felvállalni emiatt a konfliktusokat.
X időnként,mondjuk évente 1-2szer kitör belőlem egy ilyen dühroham a sok elfojtás miatt,ami akkor jól esik,mivel kiadom magamból a feszültséget,de a következő percben már meg is bánom,mert utána pánikolok,hogy most valakivel "rosszban vagyok".
Az élet pedig ilyen,konfliktusokból áll,és az emberek nem produkálnak tőlük ilyen tüneteket.
Nem tudom kedves kérdező mennyi idős lehetsz, de idővel ki fogsz készülni.
Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni, meg kell tanulnod lesz*rni dolgokat, oldja meg az, akinek a problémája. Nem kell hogy "villámhárító" legyél a konfliktusokban, nem kell hogy te legyél mindenkinek a megmentője.
Ez természetesen nem azt jelenti hogy érzéketlennek bunkóként kell viselkedni, de húzni kell egy határt.
Ez egy hosszú folyamat - hidd el tapasztaltból írom - de tudatosan meg kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!