Ha egy lány elvette az önbizalmamat, hogyan tudnám vissza kapni?
Igazából több mint 1 éve történt ez az egész, de semmi önbizalmam nincs és ezt szeretném valahogy vissza kapni.
Az egész történet előtt tele voltam önbizalommal.
Ha egy lány/nő ilyet tesz- az a szándék vezéreli, hogy uralkodjon rajtad. Ez nagyon káros - egy párkapcsolatnak a kölcsönös szeretetről, bizalomról, megbecsülésről kell szólnia, nem pedig a másikra nehezedő, bénító elnyomásról.
Kárt okozott benned, helyre kell állítani.
Mindenek előtt fontos tudatosítani, bármit mondanak rád, az csak egy vélemény, soha nem az igazság. Míg felnő az ember az iskolákban, a környezetében ezerszer megkapja: hülye/semmirekellő/ semmi sem lesz belőle stb- ezek vélemények, nem szabad "igazodni" hozzájuk. Viszont nagyon keresni kell a saját utunkat: Ki vagyok én? Mi dolgom a világban?
Kérdések: Mi az, hogy önbizalom, min nyugszik az igazi önbizalom? Valódi volt a 2 évvel ezelőtti önbizalmad, vagy csak egy vakmerőség volt? El lehet venni egy önismereten alapuló öntudatos viselkedést? "Vissza lehet kapni" olyat, ami lényegét tekintve az önismeretből nő ki bennem?
Szeresd magad.
Mindegy, mit teszel...jót, rosszat, vagy bizonytalant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!