Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez jó tetoválás?

Szerintetek ez jó tetoválás?

Figyelt kérdés

8.osztályos ballagásomra szeretnék tetoválást az egész alkar(omra)... ez lenne csak más szöveggel benne!

[link]

Már a szüleimmel megbeszéltem...!

Vélemény erről a tetoválásról?

2017. márc. 5. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de az a lényeg hogy neked legyen megfelelõ.
2017. márc. 5. 23:02
 2/15 SzilKa ***** válasza:

Hiába beszélted meg a szüleiddel, 16 éves korod alatt nem fognak rád tetoválni sehol normális helyen (ha jól számolom, kb 14 vagy most).

A koroddal nem törődő sufnitetkós meg nem fogja szépen megcsinálni.

2017. márc. 6. 00:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyik szomszédunk tetováló, ő fogja megcsinálni, csak nem a szalonban hanem itthon!
2017. márc. 6. 06:49
 4/15 anonim válasza:
A szöveg engem érdekelne h. mi lesz persze ha nem gond
2017. márc. 7. 20:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem jó. Meg is mondom miért. Mert még túl fiatal vagy. A tested még nőni fog. Totál el fog torzulni a tetoválás felnőtt korodra. 18 évesen viszont már oké. Meg amúgy is, egy 14 évesnek elég korai a tetoválás. De egyet ígérj meg, olyan dolgot tetováltass a karodra, aminek haszna van. Valami jó kis tanácsot saját magadnak, ha valamiért nem lennél a helyzet magaslatán, vagy éppen ideges vagy.
2017. márc. 7. 23:23
 6/15 A kérdező kommentje:
A testvéreim neve lesz a szalagon
2017. márc. 8. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is még túl fiatal vagy még hozzá.
2017. márc. 8. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne otthon csináltasd egy ismerőssel, jó? Menj el egy szalonba, ott még garanciát is adnak rá, hogy ha fakulna ingyen újraütik (nekem adtak). De semmiképpen ne otthon. Hidd el nekem, csúnya lesz, megbánod és majd mehetsz leszedetni ami sokkal jobban fáj majd. Inkább várj vele kicsit vagy ha nagxon makacs vagy akkor valami picit varrass elsőre.

Saját példa: én annyi évesen amennyi most te vagy kb. Anti Fitness Clubos tetkót akartam mert imádtam az együttest. Így 19 évesen örülök, hogy nem csináltattam meg, mert már nem szeretem őket. Te is inkább gobdold át, hagyj időt magadnak mielőtt megcsináltatod. :)

2017. márc. 11. 08:47
 9/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: ez egy régi ismerős, tetováló szalonban dolgozik!

Mi egy lakóparkba lakunk és akinek tetoválás kell mindenki hozzá fordul itt! És otthon csinálja az egészet, és gyönyörű munkát ad ki a keze alól!

2017. márc. 11. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy mit mondasz, ettől függetlenül viszont akkor sem ajánlom, hogy otthon csináltasd. Fiatal is vagy még nagyon, lehet hogy nőni is fogsz még és csúnya lesz a tetoválásod a bőrödön. De a te döntésed, csak aztán ne bánd majd meg :)
2017. márc. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!