Szerintetek ez jó tetoválás?
8.osztályos ballagásomra szeretnék tetoválást az egész alkar(omra)... ez lenne csak más szöveggel benne!
Már a szüleimmel megbeszéltem...!
Vélemény erről a tetoválásról?
Hiába beszélted meg a szüleiddel, 16 éves korod alatt nem fognak rád tetoválni sehol normális helyen (ha jól számolom, kb 14 vagy most).
A koroddal nem törődő sufnitetkós meg nem fogja szépen megcsinálni.
Semmiképpen ne otthon csináltasd egy ismerőssel, jó? Menj el egy szalonba, ott még garanciát is adnak rá, hogy ha fakulna ingyen újraütik (nekem adtak). De semmiképpen ne otthon. Hidd el nekem, csúnya lesz, megbánod és majd mehetsz leszedetni ami sokkal jobban fáj majd. Inkább várj vele kicsit vagy ha nagxon makacs vagy akkor valami picit varrass elsőre.
Saját példa: én annyi évesen amennyi most te vagy kb. Anti Fitness Clubos tetkót akartam mert imádtam az együttest. Így 19 évesen örülök, hogy nem csináltattam meg, mert már nem szeretem őket. Te is inkább gobdold át, hagyj időt magadnak mielőtt megcsináltatod. :)
Utolsó: ez egy régi ismerős, tetováló szalonban dolgozik!
Mi egy lakóparkba lakunk és akinek tetoválás kell mindenki hozzá fordul itt! És otthon csinálja az egészet, és gyönyörű munkát ad ki a keze alól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!