Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiuk! Szerintetek szép egy...

Fiuk! Szerintetek szép egy lányon a tetoválás?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hol és mi.
2015. máj. 3. 20:29
 2/8 anonim válasza:
Kkiábrándító, visszataszító
2015. máj. 3. 20:36
 3/8 anonim válasza:

egyáltalán nem tesz vonzóvá, sőt inkább taszít.

Ráadásul ha később megbánod, akkor nem lehet eltávolítani nyomtalanul.

2015. máj. 3. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

ilyesmi apró szerintem szép lehet, ez kifejezetten tetszik. De a nagyobbak egyáltalán nem

2015. máj. 3. 21:06
 5/8 anonim válasza:

Igaz én már vén vagyok, de nekem tetszik. 31 évesen csináltattam az elsőt én is, most meg szeretem. Sajnos ebben is igaz a következő, hogy sokknak ötlettelenség miatt lesz visszataszító a tetkója. Pont ezek a pitypang-kismadár-idézet-felirat dolog miatt lesz egyre elcsépeltebb a dolog. Személy szerint a véleményem az, hogy nagyon kevés az ötletes tetkó és ez miatt mindenki csömörlik ezektől.

Nézd meg mi a különbség egy kép között is, csak egy gyenge keresés:

[link]

[link]

2015. máj. 4. 06:10
 6/8 anonim válasza:
Ne mond magadat vénnek 31 évesen mert elhiszik még akkor is, ha öniróniának szántad és vénnek fognak látni a korlátolt egyedek. Ezt az örömöt meg ne add meg nekik mert más gyengeségét -gyengeségnek értelmezik a korosodást- úgy értelmezik hogy ők milyen nagyszerűek hozzád képest ezáltal értékesebbek nálad primitív agyuk szerint. Egyébként is 31 az nem kor manapság!
2015. máj. 4. 11:18
 7/8 anonim válasza:

Sajnos az már nem most volt az első, de azért köszi. Akkor voltam 31.

Hét év telt el azóta, de még mindig csak 35 vagyok.(már három éve)

Azok az emberek meg nem érdekelnek, akiket nem szeretek. Akik meg szeretnek azokat meg nem fogja érdekelni, hogy vén vagyok-e vagy sem.

Azt meg hogy gyengeségnek vennék rajtam ezt észre, azt meg nem tudom. Mert pesszimista vagyok és gyenge. Vagy bizonytalan?!

2015. máj. 4. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem kicsit ront az összképen, azért is mert van egyfajta előítéletem a tetoválósokról..nem tudnám elképzelni az életem egy olyan csaj mellett akinek van tetoválása, és nem a tetoválás miatt, hanem amiatt amilyen a személyisége, aki tetoválást csinál, azzal én kevesebb esélyét érzem, hogy valaha is egy hullámhosszon leszünk, RÖVIDEN
2015. máj. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!