Szeretnék tetoválást csináltatni, csak nem tudom, hogy mit és hogy hová! Szerintetek egy nőn hol szép a tetko?
ezt csak te döntheted el....
ami szerintem a lényeg hogy teljesen egyedi legyen....
nekem lányokon az alkarjuk belsején tetszik, de ez ne legyen mérvadó.
Azt csak te döntheted el, hogy hova szeretnéd, mivel a te tetoválásod lesz a te testeden.
Személy szerint nekem a lapockán vagy hátul a derékon tetszik, esetleg a boka körül.
Ha vekony, csontos lany vagy, a kulcscsont jobban fajhat, az ujjasra semmikepp ne tetovaltass, egyreszt faj, masreszt min 3x at kell menni rajta hogy megmaradjon, mert baromira kopik az igenybevetel miatt.
Rovid idezet a vallon is jol mutat (lapocka teteje), alkaron, csuklon is szep lehet, bugyivonalon is jol nez ki. Oldaladon hosszaban szep, bar az is elegge erzekeny terulet.
Ha kesobb olyan helyen dolgoznal, ahol hatrany a tetko, akkor vedd figyelembe, hogy mely reszeken tudod mindig takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!