Hogy éreznéd magad, ha egész félévben/tanévben egy háromágyas szobában tök egyedül kéne lenned, mert a szobatársaid max két napot töltenének ott, de te messze laknál, és csak havonta tudnál haza járni?
jól, mert ha a társadalmi élete az embernek csak a szobára korlátozódik, az elég nagy baj.
egyébként ilyen helyen inkább az szokott gondot okozni, hogy miként szerezzen az ember helyet egy-egy numerára, így meg ez nem probléma. ;)
jól, mert nem kellene más trehányságait elviselni.
Egyébként van élet a szobán túl is...
Ha ez koli, akkor menj át egy évfolyamtársadhoz néha-néha beszélni, tanácsot kérni, jegyzetet elkérni, és tanulj!
Nagyon örülnék neki! :D
Szerintem bárki cserélne veled, ill. szívesen töltene nálad egy nyugodt tanulgatós éjszakát. (Nem kell rosszra gondolni.)
Gyertek akkor, cseréljetek!
Tudom, hogy van élet a szobán túl is, csak azok néha összeszokott társaságok, ahonnan én kilógok.
Hát, akkor meg?
Nincsenek egyetemi bulik???,
Nálunk szerdán mindig fősulis bulik voltak, mentem, ha egyedül egyedül :)
Csajszi vagy ügye?
Oké, cseréljünk!
Én jó pár évvel fiatalabb leszek :)))
És még bulizhatok :))))
De akkor most cseréljünk, mert
2 nap múlva nyelvvizsgázok (HA HA HA most vettem észre:nyelvvizs-GÁZ-ok) szóval menj el helyettem (angol szakmai (üzleti) középfokú szóbeli...
Én meg elmegyek helyetted az egyetemre, és kitombolom magam... :))))
NA? Mit szólsz???
Egyébként, meg menj le a portáshoz, kérdezd meg vagy lesd meg hogy kinek a kulcsai nem lógnak, -mert azok bent vannak - és próbálj velük jó kapcsolatot ápolgatni :))) Találj ki valamit, amiről azt gondolod, hogy tudnak neked segíteni és kérd a segítségüket... tölts több időt a TV szobában, vagy a konyhában, menj át a szomszédhoz, kérni egy hajszárítót vagy valami ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!