XTi is rettegve alszotok el, mióta megejelent az Ezotéria témakör?
Én igen :D
tegnap nem mert aludni hajnali 4ig aztán jött apám szal megnyugodtam és aludtam :D
16L
14:57 vagyok
ja és még szellemeket is láttam tegnap este :D
szóval teljesen megőrjítenék ezek a kérdések :D pedig itt nincs(remélem) xD
1. Nem olvasom azt a témakört.
2. Nem hiszek benne.
Annyi hatást ért el nálam, hogy idegesít így az oldal. Minden arrébb van csúszva, és így fura. :D
Engem halálra rémített, amiket ott olvastam, de most viccen kívül.
DE! Nem a hülyeségeik, amiket ott összehordtak, hanem, hogy ezek tényleg hisznek benne! Ennyi retardált van az országban?! Komolyan egész nap magukban beszélnek, miközben meg vannak győződve róla, hogy nincsenek egyedül??
Ez számomra ijesztő... mi lesz ezekkel a bekattant nyomorultakkal? Ki fog segíteni rajtuk? Megmaradnak csendes őrültnek, vagy egy szép napon végképp kiborulnak és agresszívak lesznek? És mennyi ilyen lakhat a közvetlen környezetemben???
Na, EZ félelmetes, nem a kóborló halott macskáik meg a szekrényben szuszogó szellemeik, meg a többi baromság. :(
Én már nem is alszom zaóta, csak hallgatom a hangokat, meg vizslatok az ágyam alá ...
Szal elvagyunk!
.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!