Most mit tegyek? ( 12/l) - lent info-
Pénteken találkoztam egy sráccal, nagyon helyes, jól néz ki. Néztem őt ő is nezétt engem, meg meg ottvolt ahol én a barátnőimmel. A csajok megkérdezték tőle, hogy járna e velem meg stb, de csak mosolygott meg elpirult. Amikor hazajöttem bejelöltem vipen. Nemtudom, hogy most írjak neki vagy hagyjam?? :'( Segítsetek
12/L
Első vagyok...
Nagyon szívesen, ha van még kérdésed privátban is fordulhatsz hozzám nyugodtan :)
A második kommentelőnek meg annyit, hogy itt segítséget kértek egy igen komoly témában, nem pedig a hozzászólásodhoz hasonló, bunkó választ...
Nálam is ugyanez volt. Csak én iwiwen jelöltem be :D
Ő meg felvett msn-re..Szerintem írj neki nyugodtan,nem veszthetsz semmit =)
16/L
sztem azért mosolygott, mert ez a dolog nem igy működik.. h ha teccik egy kicsit is akk már össze kell jönnötök.. sztem ez elég gyerekes dolog..
és igen, írj rá.. h megismerd, és ő is megismerjen.. és utána nemcsak mosolyogni fog.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!