Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szüntethetném meg ezt...

Hogyan szüntethetném meg ezt a reakciót?

Figyelt kérdés

Szóval, bonyolult a helyzet, de igyekszem elmagyarázni.

Van egy lány akivel néhány hónapja levelezek, sajnos messze, külföldön él.

A kapcsoluatunk viszont nagyon szoros, szinte egész nap tartjuk a kapcsolatot valamilyen formában, nem tudom a részéről hívható-e már szerelemnek, de a részemről szinte biztosan.

Az egyetlen baj az az, hogy valahányszor szóba kerűlnek az érzelmek, akár csak egy szeretlek formájában, fizikailag rosszúl leszek.

Valamelyik nap írt egy nagyon szép, szívhez szóló üzenetet és egyszerűen olyan rosszúl lettem, hogy elhánytam magam.

Tudom, hogy a szerelem okozhat ilyen dolgokat, de nagyon szeretném megszüntetni ezt, mert megkeserítik a napjaimat.

Nagyon szépen köszönöm ha valaki tud tanácsot adni! :)

2017. febr. 14. 16:30
 1/5 anonim válasza:
Mitől félsz?
2017. febr. 14. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Istenem szegény xd ez ugy hangzik mintha csak egy vígjátékban történt volna. :D amugy szerintem csak attol felsz hogy tudod messze van es nehezkes lenne a kapcsolat meg hogy egyaltalan lesz e belole valami, de megis erzed belul hogy egyre jobban szereted es nem akarod elengedni ezert hihetetlenul rastresszelsz erre mert folyton mérlegelsz tudat alatt is. En is voltam egyszer igy es sajnos hihetetlen fajo szivvel de en lezartam inkabb, mondjuk nekem konnyebb volt mert volt mas problema is. Nem tudom amugy hany evesek vagytok, hogy valamilyen költözesrol vagy utazgatasokrol hogy lehet szo, de szerintem meg ismerd meg aztan majd ugyis talalkoztok valahogy ha szeretitek egymast. :D csak probalj meg lenyugodni
2017. febr. 14. 18:10
 3/5 anonim válasza:

Ha még nem találkoztatok, nem láttátok egymást, hogy lehetsz belé szerelmes? :D

A másik, meg egyáltalán nem műxik igazán a távkapcsolat!

2017. febr. 14. 21:16
 4/5 anonim válasza:

Működhet a távkapcsolat, ha teljes a bizalom és odaadás!

Én közel 2 éve vagyok távkapcsolatban, a párom 2500 kilóméterre lakik tőlem. Nem tudom hogy mi okozza a rosszulléted, de ez nem oké, vizsgáltasd ki magad.

2017. febr. 15. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
TELESZEXELJETEK!
2017. aug. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!