Antiszociális vagyok? 14/f
Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyan 1 éve fogalmazódott meg bennem.Félek a társaságoktól, utálom ha túl sokan vagyunk valahol pl. iskola, és nagyon félek hogy mások mit gondolnak rólam.
Félek hogy csalódnak bennem, és ha tehetném, soha nem hagynám el a házat, ahol lakom.Voltam már depressziós, mostanában elég sokszor. Nem akarok élni, de nem szeretem a fájdalmat, és nem akarom hogy a családom sajnáljon ha meghalok.Antiszociális vagyok? Mit tehetek, hogy jobban legyek?
2017. febr. 4. 15:15
1/4 anonim válasza:
Maximum aszociális vagy, az antiszociális eléggé más dolog
3/4 anonim válasza:
Fogalomzavar észlelve. Antiszociális kicserélve: Aszociálisra. Új kérdés: Aszociális vagyok? 14/f
Új kérdésre való válasz: Igen, aszociális vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Időközben én is észrevettem, hogy kevertem az aszociálist az antiszociálissal.
2017. febr. 5. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!