Melyikkel csókolóznál inkább: egy gyönyörű azonos neművel vagy egy nagyon csúnya és ápolatlan ellentétes neművel?
Figyelt kérdés
írjatok meg a nemeteket is:D2008. okt. 9. 18:54
11/24 anonim válasza:
Lany vagyok.Hetero.A lannyal :)
12/24 anonim válasza:
lány vok hetero de inkább én is lánnyal.....de még belegondolni is rossz............:S
13/24 anonim válasza:
lány vagyok és egyértelműen lánnyal :D
15/24 anonim válasza:
Ha ezen múlna a világ sorsa, akkor inkább csináljanak ki, ha lánnyal kéne hetero nőként, vagy ha olyan emberrel, aki nem az, akit szeretek, akit meg szeretek, az felőlem ápolatlan is lehet abban a pillanatban, úgyis a tus alatt végzi, de nem egyedül :-)
16/24 anonim válasza:
Naná, hogy a gyönyörű lánnyal! :)
De ehhez még ilyen kényszerítő körülmények sem kellenének.
Egy bi lány
17/24 anonim válasza:
Lány vagyok, és lánnyal...tök fura hogy ennyi hetero jár az oldalra...semmi szándékom bántani őket scak ez most meglepett:)
Tamilina
18/24 anonim válasza:
Férfi vagyok és hetero.Én a sörösüveget választom.
19/24 anonim válasza:
Én lány vagyok és a pasikhoz vonzódom,de nem idegenkedek attól hogy egy lányt is megcsókoljak!Volt már benne részem és tök jó volt de ettől még nem vagyok leszbikus!!
20/24 anonim válasza:
Mivel ebben az esetben nem a szexuális vonzalom generálná a csókot, hanem h kénytelen vok választani egy gusztustalan meg egy nem gusztustalan ember közt, akkor bizony lány létemre én is inkább a lánnyal!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!