Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a nekem való szakma?

Melyik a nekem való szakma?

Figyelt kérdés

Szeretek irányítani. Kreatív vagyok. Nem vagyok jó a sportokban. Nem szeretek barkácsolni. A matekkal nem vagyok jóban. De a kémia se a kedvencem...

Érdekel a: Pszichológia

Grafológia

Sorozatgyilkosok élettörténete

Geológia

Biológia

Fizika

Zoológia

Antropológia

Nem érdekel: Matematika, kémia, főzés, politika, művészetek.

Hát kb ennyi.

Előre is köszi a válaszokat!:)

F17

2010. máj. 5. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Külföldön így hangzana a kérdésed: Melyik a nekem való szakma?

Magyarországon így hangzik a kérdésed: Hová vesznek fel?

2010. máj. 5. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem,sajnos Magyarországon úgy hangzik,hogy miből lehet megélni.Sajnos én is így választottam olyat,amit nem szeretek-és utólag kiderült,hogy anyagilag sem jó.

Azt tanácsolom neked,hogy először is próbáld leszűkíteni ezt a kört,lehet,hogy most úgy érzed,hogy érdekel,de ha jobban belemélyednél,akkor azt mondanád,hogy én ezt utálom.Sajnos saját tapasztalat.Csak azzal foglalkozz,ami nagyon közel áll a szívedhez és amiben igazán jónak tartod magad,amihez lenne tehetséged.Lehet,hogy én elfogult vagyok a pszichológia iránt,de ezt tanácsolnám.Végül is van benne kreativitás,írtad,hogy érdekel a sorozatgyilkosok élettörténete-a kettőt vegyíti az igazságügyi pszichológia és szeritem ez olyan szakma,amibe az ember nem fásul bele,mert mindig újat tartogat.Én is meg szeretném majd csinálni.

2010. máj. 5. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
2010. máj. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!