Melyik lenne a legmegfelelőb szakma?
Ahol elegendő pénzt lehet keresni megfelelő végzettség után...
A számítástechnikában nagyon otthon vagyok, de a gimiben a matek sajna kevésbé megy... Szívesen részt vennék a politikai ügyekben is, viszont itt a negatívum, hogy elveszne a hitelességem, még ha őszinte ember vagyok is.
Üzleti pályán viszont... Édesapám magas körökben mozog (pl. politika, stb), nagyszüleimnek van egy kisebb építkezési cége... Ha az építkezési cégnél dolgoznék fix helyem lenne, nem kellene kiköltöznöm a városból, mert itt van fix lakhelyem későbbre is. Viszont mérnöki pályára nem szívesen mennék, inkább valami biznisz, ha értitek. Jó érzékem van a zenéhez is, egykét sulidiscot, kisebb discokat is szoktam rendezni, teljes dj felszerelésem van, nagyon szeretem, de abból nem lehet megélni, csak másodállásban max. :) Minden tanácsot megköszönnék!
ha összegzem amiket leírtál és szorzok, osztok akkor kijön a pont neked való munka. ami pedig nem más, mint a: vonatkerékpumpáló!
sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!