Mit tehetnék? .
Már nagyon régóta úgy érzem, hogy kéne valami nagy dolog az életembe, hogy ne érezzem magam ilyen szerencsétlennek és tétlennek, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mire is vágyom.
Nem lottónyereményre, vagy valami hatalmas csodára, vagy boldogságra lenne elsősorban szükségem, hanem valami filozófiai szempontból megközelített változásra.Hogy egy új perspektívából lássam a dolgokat.Valami nagy, magasztos dolgot akarok, de semmihez sem tudom hasonlítani ezt az érzést...
Nincs sok hobbim, nem sok minden érdekel, vagyis néha egyszerűen mindent ki akarok próbálni, de ahogy elkezdek pl. festeni, minden érdeklődésemet elvesztem, annak ellenére, hogy már pályázatot is nyertem.És mindennel ez a helyzet.
Nem tudom mit tehetnék.Tudom ez nem a világ vége, nem is érzem annak, csak úgy érzem senki sem ért meg.
Volt már valaki hasonló helyzetben?Mit lehet tenni?(mert magától nem múlik)
Köszönöm a válaszokat.
Munka váltás esetleg?
Vagy valami tanfolyam?
Párkapcsolat?
Hát még csak 17 vagyok, még tanulok, ezért munka terén még nem nyilatkozhatok, plusz még elképzelésem sincs hogy milyen irányba mehetnék...
A tanfolyamokkal is az a baj, hogy nagyon hamar elvesztem az érdeklődésemet, és nem látom értelmét annak, hogy erőltessem.
Párkapcsolat...Nagyon szégyellős vagyok, az ismerkedés nem a legnagyobb erősségem, khm...De lehet hogy ezt kellene megpróbálnom erősíteni.
Köszi a választ, segített! :)
És nem is hiányolod?
Az aztán "lefoglalja" az embert:D
De egy kicsit, csak félek, hogy ha pl. belépnék egy kapcsolatba, és azt is megunnám, akkor mit tehetnék?
Nem lehetek olyan önző, hogy azt is csak úgy "abbahagyom".
Remélem ez csak a fiatalságomból adódó hülyeségem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!