MIT TEHETNEK NAGYON? SURGOSSSS!
Szoval hulyet csinaltam a szulimbol es atirattak evkozbe egy masik suliba ami teljesen mas csak az h helyben vannak ha esetleg beszelek v beszelnek az igazgatokkal vissza vennenek e oda?
Vagy ha egy harmadikba atjelentkezek ezt akkor kozoltek h ujra kezdhetem a 9.et
Nah akkor esettt le h milyen hulyeseget csinaltam . Meg tulreagaltam mindent
Most meg az osziszunetbe is tanulhatok pluszba meg korhazba is voltam , es ugy volt meg beszelve h elkuldik az anyagot de hat senkise kuldte el szoval ezek az uj' osztaly tarsak teljes hulyek
Szeretnek vissza mennu oda az ertelmesebbekhez :)
"közölték hogy újrakezdhetem" - tehát ezt tudod, nyilván nem fognak harmadjára is beíratni egy éven belül. Mi van ha az sem tetszik, mennél egy negyedikbe? Szerinted oda-vissza lehet iskolát váltani a kedved szerint?
Semmit nem tehetsz, szokd meg az új helyet, illeszkedj be. Tanulni mindenhol kellesz. Ha nem kaptál új anyagot, annyit legalább magadtól is kitalálhatsz, hogy a könyv következő anyagát megnézed, elolvasod, vagy aszerint az ütem szerint ahogy a tanár halad megnézed mi eshetett arra a napra amikor nem voltál ott. Ha nem is tanulsz meg egy idegen anyagot, akkor sem fogsz annyira lemaradni ha legalább elolvastad miről volt szó, utána meg felzárkózol belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!