Szerintetek is klassz srác vagyok?
Figyelt kérdés
En bennem nincs meg evilag szelleme. Valamikor igazi istenfelo ember voltam. Nem keresem a bajt, nem zaklatok embereket, nem vagyok a gonosz imadoja. Szerintetek? Tudjatok ki vagyok es mi a velemenyetek?2017. jan. 12. 17:11
1/12 anonim válasza:
Szerintem csak lusta vagy. Különben írnál ékezeteket. És ne mondd, hogy azért van, mert telefonról írtad, mert azok már akkor is tudtak ékezetet írni, amikor te még óvodába jártál.
2/12 A kérdező kommentje:
Amikor ovodas voltam, akkor meg csak kb amerikaban volt mobil. Ez pedig nem valasz. Hagyjal...
2017. jan. 12. 17:15
3/12 anonim válasza:
Egy önimádó torz atka vagy.
Telefonról írok, ékezettel!
4/12 A kérdező kommentje:
Miert vagyok onimado torz atka embertarsam? :(
2017. jan. 12. 17:51
5/12 anonim válasza:
Szerintem sdgrsfgsf vagy. Kár is tagadnod.
7/12 A kérdező kommentje:
Ennyi? Hat ez nem sok eszrevetel a vilagrol amiben elunk
2017. jan. 13. 02:15
8/12 anonim válasza:
Èn alaoból nem értem a kèrdèst.
L/telefonról
9/12 anonim válasza:
Most akkor mi van? Bocs, de nem igazán tudom értelmezni se a kérdésed, se a válaszaidat.
De hogy örüljél is: Igeeeen, naaagyon klasz srác vagy! Mi több, a legjobb! Mert ugye a hétmilliárt emberből rajtad kívül mindenki más zaklatja az embereket, a gonosz imádója és keresi a bajt. Szerintem jelöltesd magad béke Nobell-díjra, de most komolyan!!!
Szintén lány, és szintén telefonról..
10/12 A kérdező kommentje:
az első sor után adtam egy dislike-ot, de aztán megbántam. Nem haragszol?
am nem kértem, ki vagy, miről...
szeressetek brigantik!
2017. jan. 26. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!