Miért van az hogy társaságba, nem figyelnek rám, mikor beszélek hozzájuk?
nagyon ritkán van mikor társaságba olyat mondok amin lehet röhögni, és egyszerűen annyira de annyira szeretnék ezen változtatni,
annyira irigylem a legtöbb embert aki jár bulizni és élvezi
mit tegyek hogy én is ilyenné váljak?
ki tud ezen segíteni?
Velem azért csinálják ezt a csajok, egyik sulimban, csoporttársak, mert féltékenyek rám. LEvegőnek néznek.
SZép az arcom, nagy a mellem, szexi a kisugrázásom, és msot ez beképzeltek hangozhat, de nem látom magam szépnek, mások mondják, meg náha én is érzem ami természetes, meg közvetlen vagyok pasikkal, meg bárkivel,..na és ezér...hogy lássam h nem vok szimpi ám anyira...
hát akkor mi miatt?
vagy honnan tudod, hogy nem amiatt nem figyelnek rád mert féltékenyek..?
érzem,
az a gáz az egészben ,hogy pont azért kezdtem el kondizni hogy nőjjön az önbizalmam(---->legyenek barátaim) :(
Az nem gáz !
Csak vigyázz, hogy ne veszitd el a személyiséged valamelyik futószalagon, már ha érted mit akarok mondani
15:07 lécives fejtsd ki bővebben
tök szar hogy a suliba is ,mintha csak egyedül lennék, szeretnék magamon változtantni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!