Szabad lélek vagyok vagy lelkileg instabil? 25/L
Egész életemben úgy éreztem, hogy nincs egy meghatározott személyiségem, mindig alakul attól függően hol és kikkel, milyen környezetben vagyok, esetleg egyedül. Így mindenkivel kijövök, sokféle barátom van, én sem unom meg magam, mert ha unom a személyiségemnek az egyik részét, egyszerűen váltok egy másikra, ami az éppen aktuális élethelyzetemhez, hangulatomhoz illik..és amiben jól érzem magam.
Nem szeretem magam lekötni azzal, hogy rengeteg ismerőst gyűjtök, mert alapvetően introvertált vagyok, imádom az olyan helyeket, ahol senki nem ismer, ott úgy érzem, hogy csak úgy vagyok, lebegek, nem vagyok semmilyen, és mégis annyiféle.. :D
Érdekel is, hogy mit gondolnak rólam az emberek, hogy megfeleljek, másrészt pedig teljesen hidegen hagy, úgy viselkedek, ahogy ösztönösen jön, semmilyen szabályt nem veszek figyelembe.
Lassan megőrülök ebben az érzésben, emiatt veszítettem el a pasimat is.. Nem bírta elviselni ezt a szabad szellememet. Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz.. egyrészt élvezem, hogy ilyen vagyok, másrészt nem tudom ez mennyire normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!