Kitől származom? Ádámtól vagy Évától? :S
Figyelt kérdés
Jellemzőim: gorilloid végtagok,sűrű barna haj, nagy és büdös láb ami ráadásul ludtalpas is, hosszú ujjak és krumpli orr.
Lány vagyok
Köszi a segítséget :S:S:S
2010. máj. 4. 13:43
3/14 A kérdező kommentje:
megnéztem..szarul :S:S tényleg nemtudom... anyámtól származom jó de nem ő a legelső ősöm :S:S:S te sztem majomtól származol megnéznélek (L)
szercsy puscsy páscsy arany bogárkáim (L)(L)(L) csók
2010. máj. 4. 14:03
4/14 anonim 

válasza:

Szerintem egy földönkívülitől. Biztos az ő nyelvüket beszéled, mert nem túl értelmes így.
És mosd meg a lábad.
6/14 anonim 

válasza:

Ádámtól származik Éva is, ergó Ádámtól származol...
7/14 A kérdező kommentje:
h tudtam h ádámtól származok:D nagyon köszi a válaszokat. am a lábamat mosom (izzadságban,sárban és majonézben),garantált finom majonézes vanilliapuding mazsolával és szalonnával íze van ;)
2010. máj. 5. 12:19
9/14 A kérdező kommentje:
nem am csak barátnőmmel szórakoztunk:P jókedvünk volt és vhogy felvetődött a téma és viccesen megjegyezte h irjam ki hátha kapok választ. aztán addig nyaggatott :D bocsi h ha nem értékelitek h vannak olyan emberek akik néha vidámak ... am tényleg bocsi h..szal bocs ha vkinek kellemetlenséget okoztunk :D:D :P
2010. máj. 6. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!