Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány évesen fogadtátok el,...

Hány évesen fogadtátok el, hogy már nem fog összejönni az életet amire vágytatok? Utána könnyebb lesz?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta nagy valakinek szánt a családom, csak ezt hallgattam, hogy én bármi lehetek, bármit elérhetek. Az átlagnál magasabb az iq-m, kiemelkedöen jó tanuló voltam, csapnivalóan rossz szociális készségekkel. Emiatt kerültem olyan helyzetbe, hogy nem tudtam rendesen tanulni, elhelyezkedni. Az egyetem után jöttem rá, hogy nincsenek emberi kapcsolataim, barátaim ami kellene az elörejutáshoz. Pánikbeteg is lettem közben.

27 évesen sehol nem tartok. A szüleim azt várták hogy mostanra már egy menö ügyvédi irodában leszek, saját lakásom lesz, családom. Ehhez képest alkalmi munkákból tengödök egyedül.

A családom ragaszkodik hozzá hogy én sikeres leszek, be fog jönni az életem. Sokáig én is elhittem, próbálkoztam. De rájöttem most, hogy nekem már nem fog összejönni. Hiába van jó eszem, tudok angolul-németül magas szinten, ha nem tudok kommunikálni, zavarban vagyok, meg se merek szólalni. E mellé még alacsony is vagyok, sugárzik belölem az önbizalom teljes hiánya (nincs mire önbizalmam legyen - azt a sikerek hozzák ami nekem még nem volt) Az állásinterjúim is emiatt nem jöttek össze. Azt hittem ha nagy a tudásom, értek a munkámhoz az elég lesz, pedig tudhattam volna hogy a kommunikáció ebben a munkakörben alapfeltétel. Most már nem tudok mást tanulni, el kell tartanom szükösen magam.

Minden adott volt a sikerhez, a családi háttér, a képességeim-szorgalmam, de mégse voltam elég hozzá.

Most hogy végre bevallottam magamnak, egyszerübb lesz az életem? El lehet engedni azokat a dolgokat amikre egész életemben vágytam? Most hogy bevallottam a dolgot és szembesítettem a családomat is, el fogom tudni fogadni hogy pl egy egyszerü segédmunkás leszek? Vagy életem végéig a többre, a sikeres életre fogok vágyni? Sokszor van ahogy tolom a talicskát eszembe jut, hogy mit keresek én itt? Nekem nem itt van a helyem! Pedig még a melós munkatársaimmal se tudok rendesen kommunikálni, lenéznek, senkiként kezelnek.

2017. jan. 5. 09:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Aki nem tud kommunikalni eloszoban annak nagyon sulyos psziches problemai vannak, egy egyetemet ezzel a betegseggel nem tud elvegezni, plane egy jogit.

Talalj ki valami jobbat, meg mindig kamu.

2017. jan. 5. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
11-es nagyon unatkozol??? Nincs munkád?
2017. jan. 5. 14:25
 13/18 A kérdező kommentje:

A 66%-os "hozzászólónak" valószínűleg olyan jó élete lehet, hogy nem kell dolgoznia és ráér mindenhova beírni ugyanezt. Nem haragszom rá! De nem is fogok semmit bizonygatni. Tudod nem minden fekete-fehér az életben. Nem percek alatt alakulnak ki a dolgok, néha évek kellenek miközben romlik az ember állapota. Rosszabb esetben a legerösebb teher, pl egy szakdolgozat megvédése idején üt be a tetöfok. De gondolj amit akarsz ha jobb úgy neked, csak ne írd be ide!

Többieknek köszönöm az eddigieket!

2017. jan. 5. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Orvosnal voltal?
2017. jan. 5. 18:41
 15/18 A kérdező kommentje:
És te? Rádférne, komoly komplexusaid lehetnek, amiket itt vezetsz le az interneten. Már sokszor elküldtek itt a ...-ba, rá lehet ismerni a stílusodra-szövegedre.
2017. jan. 5. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem en talalok ki kamu sztorikat.
2017. jan. 5. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
de utolsó mert itt az a kamu, h kamuzod a kérdést...
2017. jan. 8. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
am kedves kérdező olvass ,önfejlesztő könyveket, relaxálási technikák technikákat az a tudás benned van amit megtanultál nem veszett el és használj jó memorizálási technikákat ,pl memóriapalota)
2017. jan. 8. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!