Túl vékony vagyok és lapos! Jövőre meg gimi! Mit tegyek?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és problémám van néhány dologgal magammal kapcsolatban...
Első hol is kezdjem..
már évek óta csak azzal piszkálódnak az osztálytársaim vagy az évfolyamtársaim ,hogy deszka és lapos vagyok...oké igaz de akkor is ez nagyon rosszul esik...ektomorf alkatom van és egyszerűen képtelen vagyok hízni.. 162cm-er vagyok alig 40kg és nagyon vékony..hosszú kar hosszú láb...nyugi nincs amúgy semmilyen betegségem ezt orvos is megállapította..de akkor is nagyon zavar..évente alig hízok pár kilót.
A magasságom változhat persze nem is az a fő gond...hanem ez a baromi vékonyság..oké,hogy más meg pl pont fogyni akar,de ez a vékonyság már nagyon nagyon zavar.Persze nem azt mondom,hogy most azonal felakarok szedni 10 kg-ot mint amennyit az osztálytársaim,bár van 70kilós is..csak hogy legalább ne legyek ennyire deszka hatású..mert ha legalább mellem lenne..de az sincs!!Ami miatt szintén sok bántás/cikizés ért!Nem az hogy picike..hanem semmi nincs!mint egy óvodás kislánynak kb...ami szintén baromira zavar..és öltözködnöm is úgy kell hogy kompenzáljam valahogy a melltelenségem.. :(
Pedig a családban nem a kis mell(de nem is az extra nagy)mell a jellemző..nagyon elvagyok keseredve,hogyha elkezdem a gimit jövőre,akkor nemcsak az,hogy nem úgy fogok kinézni,mint egy gimis hanem még ilyen kis fejletlen testű leszek...
Kérlek segítsetek!Szerintetek mit csináljak?Mit sportoljak?Evés terén(megjegyzem sokat eszek!pl
hús,pörkölt stb)mit kéne változtatnom?
És mell kapcsán?(menszeszem már fél éve van meg!)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!