Gáz, ha 15 évesen sírok a Titanicon?
Figyelt kérdés
Tegnap ment a tévében, régebben láttam már de akkor szinte még gyerek voltam, most hogy van barátom és így néztem nagyon meghatódtam, sírtam a szerelmes jeleneteken valamint a végén is...
Köszönöm előre is a válaszokat :)
2016. dec. 20. 20:12
11/20 anonim válasza:
Már hogyne lenne gyenge? Több mint 3 óra tömény unalom, elcsépelt szentimentális nyáladzás, még a sztorija is inkonzekvens. A hülye csávó feláldozza magát egy olyan nőért aki csalja a vőlegényét.
12/20 anonim válasza:
Hat ember ha te csak ennyit latsz az egesz sztoribol eleg sotet lehetsz :)
13/20 anonim válasza:
Nem gáz, én még a Toy story 3 végén is sírok nem hogy a Titanicon.Sőt ha megnézek valami megható filmet(pl Mielőtt megismertelek) akkor napokig sírok rajta, még enni sincs kedvem.😁😁😂 16L
14/20 anonim válasza:
Egyem azt a romantikus, madárlelkedet. :P
16/20 anonim válasza:
Én akor sirok mikor sülyed a vas. Inkább atták volna nekem.
Gyuszi a telekrűl.
17/20 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok vele:(
Ha meghallom h Titanic inkább bese kapcsolom a filmet,megse nézem,igazából én inkább jobban csak akkor szoktam sírni amikor Jack és Rose a taton állnak,valamint mikor Rose visza ugrik a hajóra és mikor Jack meghal,de azis megható amikor az anyuka altatja
18/20 anonim válasza:
Előző vagyok
Mikor az anyuka altatja a ket gyereket és amikor az a gyönyörű hegedűs zene szól
19/20 anonim válasza:
:DD enis ugyanigy vagyok mar inkabb bese kapcsolom, az elejen mar rogton sirok ahogy meglatom a hajot azta sok embert mert tudom mi lesz veluk :(
20/20 anonim válasza:
Én akkor bőgök nagyon, mikor Thomas Andrews ott áll az óránál, és Rose elköszön tőle.. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!