Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, ha 15 évesen sírok a...

Gáz, ha 15 évesen sírok a Titanicon?

Figyelt kérdés

Tegnap ment a tévében, régebben láttam már de akkor szinte még gyerek voltam, most hogy van barátom és így néztem nagyon meghatódtam, sírtam a szerelmes jeleneteken valamint a végén is...

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2016. dec. 20. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Már hogyne lenne gyenge? Több mint 3 óra tömény unalom, elcsépelt szentimentális nyáladzás, még a sztorija is inkonzekvens. A hülye csávó feláldozza magát egy olyan nőért aki csalja a vőlegényét.
2016. dec. 20. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Hat ember ha te csak ennyit latsz az egesz sztoribol eleg sotet lehetsz :)
2016. dec. 20. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én még a Toy story 3 végén is sírok nem hogy a Titanicon.Sőt ha megnézek valami megható filmet(pl Mielőtt megismertelek) akkor napokig sírok rajta, még enni sincs kedvem.😁😁😂 16L
2016. dec. 20. 21:36
 14/20 anonim válasza:
Egyem azt a romantikus, madárlelkedet. :P
2016. dec. 20. 22:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Ők is sírtak.
2016. dec. 21. 20:29
 16/20 anonim válasza:

Én akor sirok mikor sülyed a vas. Inkább atták volna nekem.

Gyuszi a telekrűl.

2016. dec. 21. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanígy vagyok vele:(

Ha meghallom h Titanic inkább bese kapcsolom a filmet,megse nézem,igazából én inkább jobban csak akkor szoktam sírni amikor Jack és Rose a taton állnak,valamint mikor Rose visza ugrik a hajóra és mikor Jack meghal,de azis megható amikor az anyuka altatja

2016. dec. 26. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Mikor az anyuka altatja a ket gyereket és amikor az a gyönyörű hegedűs zene szól

2016. dec. 26. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
:DD enis ugyanigy vagyok mar inkabb bese kapcsolom, az elejen mar rogton sirok ahogy meglatom a hajot azta sok embert mert tudom mi lesz veluk :(
2016. dec. 26. 22:34
 20/20 anonim válasza:
Én akkor bőgök nagyon, mikor Thomas Andrews ott áll az óránál, és Rose elköszön tőle.. :'(
2017. márc. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!