Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 42 éves pasi gáz?
Sajnos édesapáddal egyidős lehet. Te benne vagy a szexben ha akarni fogja? Gondolj bele, hogy a szüleid egyszer megtudják. Én se mondtam el egyik kapcsolatomat, de meglátott anyum, amikor csókoloztam vele és teljesen kiakadott azért, mert nem tudott a fiúról. Ha el kell menj bulizni vállalod, hogy elviszed őt is? Vannak közös hobiitok? Így félelemben fogsz élni, hogy nehogy meglássanak titeket az ismerősök. Tisztázd le magadban alaposan és igen, számít a nagy korkülömbség.
18/ L
apukád lehetne simán a fickó... beteges, hogy egy 15 éves lányra megy rá... épp, hogy nem bűncselekmény amit csinál...
lehet, hogy nem így gondolod, de tudd, hogy egy 15 éves lány nagyon nagyon befolyásolható, egy 40-es pasi kellőképpen tapasztalt ahhoz, hogy befolyásoljon...
apukád ha megtudja, a csávónak annyi... én biztos elbeszélgetnék azzal a fickóval aki a lányomra rámászik, és az apja lehetne...lehet, hogy a börtönben kötnék, ki de nem érdekelne...
Veled nagy gáz lehet, már me haragudj. Ezt mifelénk apakomplexusnak hívják. Apád lehetne, szóval jobban jársz ha hagyod, még mielőtt valami kárt tesz benned. Ha anniyra az idősebb pasik jönnek be, keress 20-22 éveseket, ne pedig 42 éveseket.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!