Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 15 évesen 42 éves pasi gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen 42 éves pasi gáz?

Figyelt kérdés
2 hete vagyunk együtt és nagyon szeretem őt. A szüleim nem tudnak róla de nem is kell tudniuk mert biztos nem tetszene nekik de ez az en életem. Ti mit szóltok hozzá? Számít a kor?? 15/L
2016. nov. 20. 12:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos hát szerintem nem gáz hanem undorító. 42 éves pasi szerinted mit akarhat tőled kis 15 évestől? Nem meset olvasni, 27 évvel idősebb. Szerintem a pasid nem normális hogy egy kislány kell neki. A szüleidnek még jobb ha elmondod, mert baj lehet belőle nekem 24 évesen 16 évvel idősebb barátom volt, azon kívül hogy ragyoghatott mellettem hogy huu ő milyen fiatal nőt szedett össze másra nem kellettem és az még nem volt ilyen durva mint a tiétek. Ja és hozzá teszem nekem nem adott senki tanácsot úgyhogy vám tapa
2016. nov. 20. 12:27
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
*van tapasztalatom nyugodtan irhatsz ha kérdésed van.
2016. nov. 20. 12:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen számít a kor. Ha együtt maradtok akkor gondolom nem akarsz 40 évesen egy 67 éves sz.rost pelusozni mert ha igen akkor ajánlott az ápolónői pályát.
2016. nov. 20. 12:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos édesapáddal egyidős lehet. Te benne vagy a szexben ha akarni fogja? Gondolj bele, hogy a szüleid egyszer megtudják. Én se mondtam el egyik kapcsolatomat, de meglátott anyum, amikor csókoloztam vele és teljesen kiakadott azért, mert nem tudott a fiúról. Ha el kell menj bulizni vállalod, hogy elviszed őt is? Vannak közös hobiitok? Így félelemben fogsz élni, hogy nehogy meglássanak titeket az ismerősök. Tisztázd le magadban alaposan és igen, számít a nagy korkülömbség.

18/ L

2016. nov. 20. 12:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

apukád lehetne simán a fickó... beteges, hogy egy 15 éves lányra megy rá... épp, hogy nem bűncselekmény amit csinál...

lehet, hogy nem így gondolod, de tudd, hogy egy 15 éves lány nagyon nagyon befolyásolható, egy 40-es pasi kellőképpen tapasztalt ahhoz, hogy befolyásoljon...

apukád ha megtudja, a csávónak annyi... én biztos elbeszélgetnék azzal a fickóval aki a lányomra rámászik, és az apja lehetne...lehet, hogy a börtönben kötnék, ki de nem érdekelne...

2016. nov. 20. 13:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Veled nagy gáz lehet, már me haragudj. Ezt mifelénk apakomplexusnak hívják. Apád lehetne, szóval jobban jársz ha hagyod, még mielőtt valami kárt tesz benned. Ha anniyra az idősebb pasik jönnek be, keress 20-22 éveseket, ne pedig 42 éveseket.

18F

2016. nov. 20. 13:01
 7/19 anonim ***** válasza:
Gáz
2016. nov. 20. 13:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha 2. apáddal akarsz dugni, akkor tökéletes -.-,
2016. nov. 20. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
ez pont olyan mintha apukáddal lennél kapcsolatban. másrészt meg a pasinak csak a szűk kis pncid kell és nem te. a kislányokra izgul, ennyi.
2016. nov. 20. 14:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem, hogy nem helyes, de egészségtelen is.Remélhetőleg egy múló fellángolás (sanszos, hogy az).Kerüld jó messzire és lépj túl rajta!Vigyázz magadra!Ha gondolod, írj, megbeszéljük!
2016. nov. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!