Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy leküzdjem...

Mit tegyek, hogy leküzdjem magamban a rasszizmust?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mintha a Hősök terén aludtam volna birkózó szőnyegen és a nevem Rambo Hercules lenne.. Na most ez már csak azért sem előnyös, mert már az utcán végig menve alig tudom vissza fogni önmagam... A választások sem voltak rám túl jó hatással, szinte már idegnyugtatót kell szednem..

Félek egyszer elpattan a cérna, nem tudom vissza fogni magam és megölnek!

Anyám már így is tiszta ideg, félt, hogy a nagy szám miatt soha többet nem lát viszont vagy épp felismerhetetlenségig összevernek!

L/16

2010. máj. 2. 20:20
1 2
 11/14 anonim válasza:

1. Nézz szét a családfádban, biztos nem volt egy se zsidó?

2. Nézd meg a híres, neves, nagyrabecsült MAGYAR tudósokat: Teller Ede, Szilárd Leó, Erdős Pál, Neumann János (aki nélkül ezt a nyomorult számítógépet tutira nem használnád)... BIZTOS NEM VOLT EGYIK SE ZSIDÓ? Szentgyörgyi Alberten kívül tudtommal az összes magyar Nóbel-díjas zsidó volt.

3. Attól, hogy utálod a cigányokat (nem kell őket szeretni), nem vagy különb náluk sem, csak más kultúrában élsz. Lehet őket utálni, de ezt tartsd meg magadnak, egyszerűbb mint gondolnád! Attól hogy nagy a szád, mégy ugyanúgy sok cigány lesz és lehet még meg is vernek.

4. Művelődj, tanulj, olvass, zenélj, vagy sportolj, foglalkozz értelmes tevékenységekkel, ne a cigányozással stb.

Remélem segíthettem, 22 f

2010. máj. 2. 23:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm! Teljesen igazatok van!

Nekem a zsidókkal így általában semmi bajom nincs, szóval tudok különbséget tenni a vallás és az emberek szoc. viselkedése közt!

Ez az egész rasszista hozzá állásom a világhoz azóta van meg, mióta mentem fényes nappal Budán és elkezdett velem üvöltözni 1 cigány csak úgy és elkapta a nyakam.. Azóta ha elém kerül 1 ilyen fajzat nem tűröm meg még ha rám néz sem! ÉS pont abban az évben mesélte anyu, hogy utazott a buszon erre előtte állt 1 "kislány" (16 körüli) nézett ki az ablakon és elmosolyodott valamin, mellette álló cigány akkorát leb.szott a csajnak, hogy azt sem tudta hol van, csak elkezdett bőgni és a cigány ott üvöltözött senki nem mert közbe avatkozni. Kik ezek hogy így félj tőle?! 4en rámásznak akkor neki annyi és tömve volt a busz. Na mind1.. Csávó ment jelezni, hogy ő leszáll, erre ahogy a buszmegállóba ért a busz, de még nem állt meg oda ment hozzá 1 nagydarabka srác beleverte a fejét az ajtóba 2-3x jól bemosott neki na akkor kinyílt az ajtó és lebaszta a buszról, az egész gyerek tiszta vér volt (aki ütötte) és a vicc, hogy a busz egy emberként elkezdett tapsolni meg ujjongani. Na most ez mi?! 1 embernek jut el odáig az esze, hogy szanaszét üsse??

Anyu boltba dolgozik mint eladó, tavaly nyáron üvöltözve küldtem ki 1 cigány emberkét, mert azt mondod, hogy ott szidta meg provokálta, stb anyámat, anyu meg ugye nem csinálhat semmit, na én mentem és anyunak a kezébe adtam a telefonom, hogy hívja a rendőröket (ismerőseink) és mondtam mit mondjon (jogot tanulok) üvöltözve lökdöstem ki az ajtón a csávót.. Mit merészelnek megtenni ezek a korcsok?? Anyu meg majdnem szívinfarktust kapott, hogy elkap a cigány és szarrá ver, de persze 1 ujjal nem mert hozzám érni, hisz tudta tényleg jönnek a rendőrök.. Fúúúj.. Persze csak azért jöttek ki, hogy megnézzék minden rendben van e, de a srác másról tudott, úgyhogy el is iszkolt.. Áá nem is azért szart így be, mert már van 1 kis sár a hátán és még 1x elkapják valamivel már mehet ?Vissza? a börtönbe?? ááá

2010. máj. 3. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:

21:19

igen, nekem biztos hogy jobb illatom van, én szoktam fürdeni...

2010. máj. 3. 12:06
 14/14 anonim ***** válasza:

miért kéne leküzdeni?

csak nem kell beszóli az aljanépnek

vagy ha ez se megy, akkor szerezz be egy stukkert

2010. jún. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!