Gáz ha 13 évesen tetszik nekem Jeffrey Dean Morgan? A TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy jó pár hete megtetszett nekem ez a színész és a barátnőm is így van vele hogy jól néz ki meg tökre sármos jó pasi meg minden de hozzánk képest nagyon idös! Az is lehet hogy apakomplexusom van mivel régen apukám nagyon keveset volt velünk mivel külföldön dolgozott aztán elváltak a szüleim és 1 éve meghalt....Mi a véleményetek erről? NORMÁLIS VÁLASZT KÉRNÉK !! TUDUNK FELNŐTT FEJJEL GONDOLKODNI!2016. dec. 17. 17:54
1/5 anonim válasza:
Apakomplexus a lóna a f..t. Apának szeretnéd vagy tetszik a stílusa meg a teste?
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább az utóbbi
2016. dec. 18. 19:48
4/5 anonim válasza:
Hát,te pont nem tudsz felnőtt fejjel gondolkodni,mint ahogy az kiderült a szövegből... :D Kérdésedre válaszolva pedig:nem,egyáltalán nem gáz,13 éves csitri fejjel meg pláne.
5/5 anonim válasza:
sok az értelmes komment...
kérdésedre válaszolva: nem, nem gáz. attól hogy még 13 vagy nem jelenti ez azt hogy csak azért mert egy nálad jóval idősebb férfit sármosnak találsz az egyből apakomplexusra vall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!