Kezd szétesni az életem, mit tegyek? Tanácstalan vagyok
15 éves vagyok, 9.-es, most kezdtem a gimnáziumot.
beköltöztem november elején a koliba, úgy érzem utál szinte mindemki, az egyik nevelő is szemétkedik velem, állandóan beszól.
kicsit hangos és pörgős vagyok, lehet ez is a baj.
senki nem szereti a zenét amit hallgatok (új fajta néger rap [Wiz Khalifa, 21 Savage, Rae Sremmurd és hasonlók])
ha fülhallgatón hallgatom nem hallom, mert kívül üvölt a zene és áthallatszik..
múlthéten berúgtam kicsit (életemben elősször ittam alkoholt), ami kiderült a koliban, azóta mégjobban szemétkedik velem az egyik nevelő
iskolában széttörtem egy táblát tegnap, anyáéknak nem merem elmondani, valószínűleg fizetnünk kell.
szüleimmel rendszeresen veszekedek, barátnőmmel is, egyre rosszabb jegyeket hozok, rászoktam a cigire és még leszokni se tudok róla, akárhogy akarok. próbálom takarni a bajaimat, ezért mindenki azt hiszi, hogy jó kedvem van, senki sem ismer igazán, mindenki azt hiszi, hogy egy mindig jókedvű srác vagyok, pedig nem. bocsánat, hogy mindent össze-vissza írtam, kicsit szét vagyok húlva az elmúlt két hét eseményei után. válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!