Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezd szétesni az életem, mit...

Kezd szétesni az életem, mit tegyek? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 9.-es, most kezdtem a gimnáziumot.

beköltöztem november elején a koliba, úgy érzem utál szinte mindemki, az egyik nevelő is szemétkedik velem, állandóan beszól.

kicsit hangos és pörgős vagyok, lehet ez is a baj.

senki nem szereti a zenét amit hallgatok (új fajta néger rap [Wiz Khalifa, 21 Savage, Rae Sremmurd és hasonlók])

ha fülhallgatón hallgatom nem hallom, mert kívül üvölt a zene és áthallatszik..

múlthéten berúgtam kicsit (életemben elősször ittam alkoholt), ami kiderült a koliban, azóta mégjobban szemétkedik velem az egyik nevelő

iskolában széttörtem egy táblát tegnap, anyáéknak nem merem elmondani, valószínűleg fizetnünk kell.

szüleimmel rendszeresen veszekedek, barátnőmmel is, egyre rosszabb jegyeket hozok, rászoktam a cigire és még leszokni se tudok róla, akárhogy akarok. próbálom takarni a bajaimat, ezért mindenki azt hiszi, hogy jó kedvem van, senki sem ismer igazán, mindenki azt hiszi, hogy egy mindig jókedvű srác vagyok, pedig nem. bocsánat, hogy mindent össze-vissza írtam, kicsit szét vagyok húlva az elmúlt két hét eseményei után. válaszokat előre is köszönöm.

2016. dec. 13. 16:17
 1/2 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
Hagyd az egészet abba, szüleidnek is fel kellene fogni, hogy nem jó ez így neked. A gimi így is túl sokat követel. Ennyit nem ér az egész, megkapod a papírt de a végére ki tudja milyen problémáid lesznek, plusz amit megtanulsz az nem egy nagy szám ahhoz képest. Szedd össze magad és mond meg hogy nem csinálod tovább. A cigiről meg beszélhetsz nekik, tp-ból mondom hogy ha hazudsz nekik az sokkal zavaróbb, mint ha cigiznél. Ha már itt tartasz mond meg h azért is szoktál rá mert 1 szabad perced sincs már blablabla. Hol laksz/hova melyik településre jársz (?) Félned nem kell semmitől, magadat csak te irányítod, ne hagyd, hogy megőrjitsenek, ha nem hagyod senki nem fog megölni. Gondolom nincs ott 1 géppisztolyos aki azt mondja h járj oda. Ja és mond meg a szüleidnek h "sajnálom h újabban hülye vok, DE ez azért van mert....(problémáid)" Figyelj ha valamit megtanultam a suliban valaha aminek hasznát is veszem most is, hogy nem éri meg annyi "ráfordítás" a dolgokra, ami több mint a "bevétel". Ha idegroncs leszel és berúgsz/megfagysz autóba ülsz/meghalsz agresszív leszel/megsebesülsz rájössz h a sok küszködéshez képest még nem vagy boldog/megölöd magad akkor finoman szólva kitörölheted az érettségivel (amit valsz. más úton is megszerezhetsz, ha annyira kell, úgy értem rosszabb nem nagyon lehet). Barátnődtől is kérjél bocsánatot (az legalább őszinte lesz), aztán meg segítséget (egy nő csodákra képes ha pasi-lelkierőről van szó).
2016. dec. 13. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
ma merült fel bennem legelősször az a gondolat, hogy megmondom anyának, másik iskolába szeretnék járni. de év elején meg azzal voltam el, hogy mennyire imádom a sulit, utánna novemberben meghogy mennyire menő a koli meg minden, teljesen hülyét csinálnék magamból előtte. sajnos szakképzőbe nem szeretnék menni, egy az, hogy nem vagyok egy túl izmos gyerek, és a kissebbségiek mindig kiszúrnak engem, másik pedig az, hogy nem vagyok egy hülyegyerek, és kár lenne a tehetségemet (ha lehet egyáltalán nevezni így) elpazarolni egy szakképzőre. ráadásul még azt sem tudom, hogy milyen szakma érdekelne. szakközépiskolán gondolkoztam, ott érettségit is kapnék. barátnőmmel megbeszéltem mindent, gyorsan megbeszéltem vele egy találkozót, köszönöm a segítséget:)
2016. dec. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!