Mennyi volt eddig a leghosszabb idő, amíg: nem fürődtél/zuhanyoztál (az mindegy), nem mostál fogat, nem mostál hajat, nem cseréltél alsóneműt?
Fürdés 5 nap
fogmosás szintén 5 nap
hajmosás egy hét
gatyát pedig minden nap csrélek.
A 18.40-es vagyok. A 19.38-nak üzenném, h évek óta nem mosok fogat, 1 lukas fogam volt, az is akkor lyukadt ki, amikor még mostam. Egyáltalán nincs szájszagom, a fogaim pedig fehérek (nem olyan vakítóan-egészségtelenül fehér, mint a reklámokban, hanem, mint egy átlagos embernek).
Ja, és ezért hagytam fel a fogmosással, mert mindenféle káros anyag van a fogkrémekben (pl. az agyonreklámozott fluorid), így kipróbáltam nélküle, és bevált.
Alsóneműt naponta cserélek, nem emlékszem több naposra.
Hajmosás volt, hogy három hét után (beteg voltam télen, vagy sok kis fonatban volt a hajam)
mosdás egy hét (itthon voltam, beteg voltam)
fogmosásra nem emlékszem; akkor sárgult meg, úgyhogy azóta csak néha marad ki egy-egy nap.
17:44
lehet fogat mosni méregmentesen is. én például házilag készítem a fogkrémemet! nem az a megoldás, hogy nem mosol fogat.
a bolti fogkrémben tényleg minden szar van, habzóanyag, színezék, aroma, tartósítószer stb. ezek felszívódnak a nyálkahártyán, és az tényleg árthat.
fogmosás előtt pedig nyelvtisztítóval lehúzom a nyelvemet, mert a reggelre kicsapódott lepedéket sem túl jó visszanyelni a reggelivel. ne a fogkefével vagy a fogkefe hátulján lévő kaparóval csináljátok, mert az csak belepasszírozza, nem eltávolítja.
2014.07.12.
10.napnál tartok :)
fogmosás 3 nap
fürdés 1 hét
hajmosás 3 hét
alsónemű 3-4 nap
Fürdés: 3 hónap
Fogmosás: 2 éve nem mostam fogat
Ágynemű:Nem cseréltem soha tehát 15 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!